Η αποκατάσταση και η ανακαίνιση των αποδυτηρίων του γηπέδου αντισφαίρισης (τέννις) στη Φιλιππιάδα εντάχθηκε ως νέο έργο στο Π.Δ.Ε. 2016 της Γ.Γ.Α.

Tο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενέκριναν την ένταξη αθλητικών έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2016 (ΑΔΑ: 7Ι234653Ο7-99Ν) και καθόρισαν τα οικονομικά στοιχεία για την υλοποίηση των έργων αυτών, στο πλαίσιο της Συλλογικής Απόφασης ΕΟ16.
Ειδικότερα, για το Δήμο Ζηρού εγκρίθηκε το έργο «Αποκατάσταση και ανακαίνιση αποδυτηρίων γηπέδου αντισφαίρισης (τέννις) Δημοτικής Κοινότητας Φιλιππιάδας Δήμου Ζηρού» προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.
Πρόκειται για μια  θετική εξέλιξη για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της περιοχής μας. Επί της ουσίας, οι αθλητές και οι αθλήτριες όλων των ηλικιών θα έχουν τη δυνατότητα, πλέον, να προπονούνται κάτω από καλύτερες συνθήκες και να παίρνουν μέρος σε αγώνες τοπικού και πανελλαδικού επιπέδου.

Ο βουλευτής Ν. Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, σε δήλωσή του είπε τα εξής: «Η συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με τις κεντρικές δομές των υπουργείων έχει αποδείξει στην πράξη, πως όταν γίνεται με συντονισμένο τρόπο,  φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Το συγκεκριμένο έργο είναι σημαντικό, γιατί ενισχύοντας τις αθλητικές υποδομές, προσφέρουμε τα οφέλη του αθλητισμού, δηλαδή σωματική και ψυχική υγεία, σε όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας. Προς αυτή τη κατεύθυνση, θα ήθελα να τονίσω ότι συνεχίζουμε τη συστηματική προσπάθεια και επιδιώκουμε την ανακαίνιση  όσο το δυνατόν περισσότερων αθλητικών εγκαταστάσεων βρίσκονται στο Νομό Πρέβεζας, παρά τις ασφυκτικές δημοσιονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Έκκληση του Νίκου Καλαντζή για προσοχή μετά τα κρούσματα κορωνοϊού στο Δήμο Ζηρού

03/12/2020, 4:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Στο νέο του σκοπευτήριο θα ξεκινήσει τις προπονήσεις του το 2021 το Αθλητικό Σκοπευτικό Σωματείο Ν. Πρέβεζας

28/11/2020, 9:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στο Δρυόφυτο Πρέβεζας

27/11/2020, 11:42 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Υπογραφές συλλέγει ο Δήμος Ζηρού για να μην κλείσει το υποκατάστημα Πειραιώς στο Θεσπρωτικό

24/11/2020, 8:15 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» στο Δήμο Ζηρού

23/11/2020, 11:55 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού για να μη κλείσει το υποκατάστημα στο Θεσπρωτικό ζητάει ο Δήμαρχος Ζηρού Νικός Καλαντζής

20/11/2020, 11:28 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites