Δευτέρα, 08/10/2018

Νέες πτήσεις από τη Volotea προς το Άκτιο για το επόμενο καλοκαίρι…!!!

Ολοένα και περισσότερες πτήσεις προς τα νησιά του Ιονίου προσθέτει στο πρόγραμμα της για την τουριστική περίοδο του 2017 η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Volotea .
Μετά τις νέες πτήσεις από το Παλέρμο προς την Κέρκυρα και από τη Βενετία προς την Κεφαλονιά ανακοίνωσε ότι από το επόμενο καλοκαίρι θα πραγματοποιεί πτήσεις και από το Μπάρι προς το αεροδρόμιο του Ακτίου(Λευκάδα/Πρέβεζα).
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 26 Ιουνίου όπου αρχικά θα εκτελείτε ένα δρομολόγιο την εβδομάδα κάθε Δευτέρα ενώ από τις 27 Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου όπου και ολοκληρώνεται το πρόγραμμα θα υπάρχει και δεύτερη πτήση κάθε Πέμπτη.
bari-lefkada-volotea-2017
Επίσης για μία ακόμα χρονιά θα υπάρχουν και πτήσεις από τη Βενετία έως και τέσσερις την εβδομάδα οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 31 Μαίου και θα τελειώσουν την 1η Σεπτεμβρίου.
Ευχάριστα λοιπόν τα νέα για το σύνολο των νησιών μας από την ιταλική αγορά η οποία τα τελευταία χρόνια έχει βοηθήσει σημαντικά στην ενίσχυση των τοπικών οικονομιών αντισταθμίζοντας σε μεγάλο ποσοστό τις απώλειες από τον εσωτερικό τουρισμό.
Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έως τώρα η εταιρεία έχει ανακοινώσει επίσης τις ακόλουθες νέες πτήσεις προς τη χώρα μας για το 2017:
  • Γένοβα-Αθήνα
  • Γένοβα-Σαντορίνη
  • Ναντ-Σαντορίνη
  • Βερόνα-Μύκονος    
kefaloniapress.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ