Στρατιωτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό ζητούν οι Ηπειρώτες ΣτρατιωτικοίΗ Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, με επιστολή της στην 8η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία ζητά από το Διοικητή της να αναδείξει την έλλειψη βρεφονηπιακού σταθμού στην περιοχή. Πριν Οκτώ (8)  χρόνια είχε ενταχθεί στο προϋπολογισμό του ΓΕΣ ανάλογη πίστωση για τη κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού στο στρατόπεδο “ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ”, με δυνατότητα φιλοξενίας 30 τέκνων στρατιωτικών. Με απόφαση της τότε πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας και τη σύμφωνη γνώμη της τότε Διοίκησης της VIIIης Μεραρχίας , Παραχωρήθηκε στη Περιφέρεια και ακολούθως στο Δήμο Ιωαννιτών, ακίνητο του Υπουργείου Άμυνας, έκτασης 1000 μερίπου τμ, (Τα πρώην Στρατιωτικά Αρτοποιεία), στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, απέναντι από τη Στρατολογία, προκειμένου να κατασκευάσει ο Δήμος παιδικό σταθμό και να διατεθούν 35 θέσεις για τις ανάγκες τέκνων στρατιωτικών της Μεραρχίας. Ουδέποτε υλοποιήθηκε η συμφωνία αυτή, το δε ακίνητο χρησιμοποιείται από το Δήμο ως Χώρος στάθμευσης ΙΧ των κατοίκων της γύρω περιοχής! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΣΠΕΗΠ.

33

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης : “Τώρα είναι η ευκαιρία να επενδύσουμε σε ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας με καταλύτη την τεχνολογία”

18/06/2021, 6:03 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ο K. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Κέντρο Καινοτομίας και Ανάπτυξης της TeamViewer στα Γιάννενα

18/06/2021, 4:26 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ : Στο νέο Εμβολιαστικό Κέντρο ο Πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης

18/06/2021, 12:06 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ : Εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τη Γενική  Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου

18/06/2021, 11:17 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Στα Γιάννενα σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

18/06/2021, 9:04 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Στα Γιάννενα αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

17/06/2021, 8:32 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites