Παναγιώτης Λαφαζάνης: ” Δεν είμαστε δημαγωγοί, δεν είμαστε λαϊκιστές και δεν λέμε ψέμματα”

 Για την εναλλακτική πρόταση της Λαϊκής Ενότητας και την συγκρότηση του αναγκαίου πολιτικού μετώπου για την υλοποίηση της μίλησε στην Πρέβεζα ο Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

 Ο κ. Λαφαζάνης μίλησε στην πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο, ενώ λίγο νωρίτερα παραχώρησε συνέντευξη τύπου τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 Δεν παρέλειψε να κάνει σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα αναφερόμενος στο πόρισμα της επιτροπής των 7 σοφών για το εργασιακό, που θέλει περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού για τους νέους, λέγοντας πως “Έχουμε μία Κυβέρνηση Φονιά των Μισθών, των Εργασιακών δικαιωμάτων και των εργασιακών σχέσεων. Οδεύουμε σε εργασιακό μεσαίωνα” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λαφαζάνης.

Ξετυλίγοντας της πρόταση της Λαικής Ενότητας η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει καινούργια αντιμνημονιακή πορεία για την χώρα μας,επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα την δραχμή, εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος,έξοδο από την ευρωζώνη και τα μνημόνια δεν δίστασε να μιλήσει για τρομοκρατία σε βάρος του Εθνικού μας νομίσματος και να καταγγείλει πως υπάρχει απαγόρευση από τα κεντρικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να γίνεται συζήτηση για έξοδο από την ευρωζώνη.
Ως αναφορά τις δημοσκοπήσεις που θέλουν την ΛΑΕ με εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε “Οι δημοσκοπήσεις είναι για τα σκουπίδια, κανένας δεν πρέπει να δείχνει εμπιστοσύνη στα ευρήματα τους. Είναι κατασκευάσματα των γραφείων. Εμείς κάμουμε δημοσκοπήσεις στην κοινωνία”
Για την προκλήσεις της Τουρκίας και την άποψη που διαχέεται πως αν η χώρα δεν βρίσκονταν κάτω από την ομπρέλα της Ευρώπης θα είχε πρόβλημα σταθερότητας ο κ. Λαφαζάνης είπε “Καταρχάς εγώ δεν βλέπω καμία σταθερότητα στην Ελλάδα. Τραγωδία και εφιάλτη ζει η Ελλάδα.Δεν βλέπω καμία σταθερότητα στη ζώνη του Ευρώ. Η Ομπρέλα της Ευρώπης είναι τρύπια και διάχυτη και δεν μας προφυλάσσει καθόλου.Η Ομπρέλα της Ευρωπαικής Ένωσης είναι τρύπια και σε σχέση με το προσφυγικό. Η συμφωνία με την Τουρκία δεν τηρείται και το χειρότερο, τα βόρεια σύνορα της χώρας μας είναι κλειστά. Δεν μπορεί η Ελλάδα να γίνει αποθήκη προσφύγων. Η Κατανομή των προσφύγων πρέπει να γίνει ισομερώς στα κράτη. Η Ευρώπη κινδυνεύει από την δεξιά και τον φασισμό.Η Ελλάδα πρέπει να κινηθεί με έναν διαφορετικό τρόπο και στο προσφυγικό”
Τέλος από το βήμα ο κ. Λαφαζάνης κάλεσε τους πολίτες να υψώσουν τοίχο στη μνημονιακή λεηλασία και με νέα πολιτική αντιμνημονιακή πολιτική να διεκδικήσουν διαγραφή του χρέους το οποίο είναι “παράνομο, απεχθές και επονείδιστο” όπως το χαρακτήρισε.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites