Παρασκευή, 22/03/2019

Δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ ΝΟΔΕ Πρέβεζας και Εργατικού Κέντρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Πέμπτη 27/10 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας, μεταξύ μελών της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πρέβεζας και μελών  του Εργατικού Κέντρου.
Το Εργατικό Κέντρο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος , κ. Δημόπουλος Χρήστος και ο Ταμίας κ. Κετίκογλου Θεόφιλος, ενώ τη ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πρέβεζας ο Πρόεδρος κ. Τζίμας Νικόλαος και οι υπεύθυνοι Τομεάρχες Οικονομίας ,  Γκανάλας Παναγιώτης και Σκαρδάσης Ιωάννης.
Η συζήτηση  διεξήχθη σε άριστο κλίμα. Η θεματολογία δεν περιορίστηκε μόνο σε ζητήματα του Εργατικού Κέντρου, αλλά επεκτάθηκε και σε  τρέχοντα  θέματα  της  επικαιρότητας .
Το  κλιμάκιο  της  ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ  Πρέβεζας  ενημερώθηκε  λεπτομερώς για ζητήματα λειτουργίας , δράσεων και μελλοντικών ενεργειών του Εργατικού Κέντρου. Εξέθεσε τις απόψεις του, παρέθεσε τις προτάσεις του και δήλωσε ότι θα μεταφέρει τα συμπεράσματα της συζήτησης στον αρμόδιο Τομεάρχη του Κόμματος.
Τέλος , εκφράστηκε η διαβεβαίωση , ότι  με  την  παρούσα  επίσκεψη ,   ανοίγει  ένας δίαυλος επικοινωνίας  και  των  δύο  μερών , στην κατεύθυνση της  επίλυσης  των  τοπικών  προβλημάτων  του  κόσμου  της  εργασίας .
ΤΟΜΕΑΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΝΟΔΕ   ΝΔ   ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ