Πέμπτη, 25/04/2019

Στη Βόρειο Ήπειρο ο Ευάγγελος Ροπόκης!

 Στην βόρειο Ήπειρο μαζί με την δήμαρχο Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης βρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας κ. Ευάγγελος Ροπόκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ροπόκης και η Σταυρούλα Μπραΐμη, επισκέφτηκαν το Δήμαρχο Φοινικίου κ. Λεωνίδα Χρήστου, τη Δήμαρχο Αγίων Σαράντα κα. Φλοριάνα Κόκα και το σχολείο Τσούκας της επαρχίας Αλύκου.

Στη συζήτηση τέθηκαν θέματα που αφορούν την συνεργασία των Δήμων τόσο μέσω διασυνοριακών προγραμμάτων όσο και μεταξύ διαδημοτικών συνεργασιών

Στο επίκεντρο της κουβέντας μεταξύ άλλων, βρέθηκε το πρόγραμμα “WALKING ALONG HISTORY & NATURE” στο οποίο συμμετέχει ο δήμος Σουλίου ως επικεφαλής εταίρος, μαζί με τους δήμους Κέρκυρας Αγίων Σαράντα και Κονισπολης και που αφορά ανάπτυξη του διασυνοριακού τουρισμού, προώθηση της αμοιβαίας συνεργασίας και δικτύωσης μεταξύ των συνεργαζόμενων περιοχών με την ανάπτυξη κοινών τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τη βελτίωση της γνώσης των φορέων-κλειδιών και με τη βελτίωση της υιοθέτησης πολιτικών ψηφιοποίησης της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ