Η Eurobank βράβευσε τους αριστούχους μαθητές της Ηπείρου-Οι μαθητές από την Πρέβεζα που βραβεύθηκαν

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία»
14  χρόνια η Eurobank στηρίζει τους αριστούχους όλης της χώρας
Τελετή βράβευσης στα Ιωάννινα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στα Ιωάννινα η τελετή βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων των Νομών Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Άρτας, Κέρκυρας και Λευκάδας, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».
Σε μια ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα, βραβεύθηκαν στις 21 Οκτωβρίου 2016, παρουσία των οικογενειών τους, οι αριστούχοι μαθητές που διακρίθηκαν φέτος για τις υψηλές επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Για 14η χρονιά, η Eurobank, υλοποιεί με συνέπεια το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», το οποίο έχει καθιερωθεί ως θεσμός με μεγάλη αναγνώριση μέσα από την βράβευση 16.000 μαθητών και μαθητριών από όλη την Ελλάδα.
Το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» ξεκίνησε το 2003 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές και διαχρονικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει επιλέξει να εστιάσει την κοινωνική του δράση σε τομείς που συνδέονται με τη νέα γενιά και τις προσπάθειές της για μάθηση και διάκριση και συγκεκριμένα στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.
Κύριος σκοπός του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον. Διανύοντας τη δεύτερη δεκαετία διεξαγωγής του, το πρόγραμμα αυτό αποτυπώνει τη σταθερή απόφαση της Eurobank να στηρίζει, διαχρονικά, τις μακροπρόθεσμες πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης και αντανακλά τη βούλησή της για διατήρηση στέρεων και μακρόπνοων δεσμών εμπιστοσύνης με την κοινωνία.
Στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο αφορά όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τον αριστούχο απόφοιτο που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.750 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας.  
Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Ιωαννίνων και μέλη της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κα Μερόπη Τζούφη και κ. Ιωάννης Στέφος, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ιωαννίνων Πατέριος Μακρής, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Λευκάδας και Ιθάκης Πατέρας Ηλίας Καραλής, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας Πατέρας Δημήτριος Μαρτίνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσης, Ιωάννης Λώλος, η Δήμαρχος Σουλίου, κα Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ιωαννίνων Καλλιόπη Καραμάνη και Ιωάννης Λάζος, ο Αντιδήμαρχος Αρταίων για θέματα Οικονομικών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Χριστόφορος Σιαφάκας, ο Αντιδήμαρχος Λευκάδας Κώστας Σέρβος, η Αντιδήμαρχος Κερκυραίων για θέματα Παιδείας Μαρία Μουζακίτη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιωαννιτών Βασίλειος Καλούδης, Κωνσταντίνος Κυριαζής και Αριστείδης Μπαρτζώκας και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Από την εκπαιδευτική κοινότητα παρέστησαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γεώργιος Καψάλης, η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου κα. Αγγελική Φωτεινού και άλλοι εκπρόσωποι της εκπαίδευσης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης και πολλοί παράγοντες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Ρίο στο άθλημα της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος βράβευσε και συνεχάρη όλους τους αριστούχους. Στην ομιλία του, ο κ. Γιαννιώτης ανέφερε ότι από τα μαθητικά του χρόνια έθετε υψηλούς στόχους και ήθελε να προοδεύσει. Στα δύσκολα χρόνια βρήκε διέξοδο στον αθλητισμό και με όπλο την υπομονή, την επιμονή και το πάθος για διάκριση κατάφερε μετά από πολλά χρόνια να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. «Πάντα ζήλευα τους άριστους μαθητές, που κατάφερναν να περάσουν στο πανεπιστήμιο και να σπουδάζουν», και τόνισε ότι θαυμάζει όλους τους νέους που πετυχαίνουν στους στόχους τους, όσο δύσκολοι κι αν είναι. Απευθυνόμενος τους αριστούχους, σημείωσε «Σας εύχομαι καλή πρόοδο, στο ξεκίνημά σας στη ζωή, να κρατάτε πάντα τον πήχη ψηλά γιατί εσείς είστε τα μυαλά αυτής της χώρας, εσείς μπορείτε να μας πάτε μπροστά».
Στο χαιρετισμό του ο Βουλευτής Ιωαννίνων και μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Ιωάννης Στέφος τόνισε ότι στην εκδήλωση αυτή βραβεύεται η προσπάθεια και η προσήλωση στο στόχο και συμπλήρωσε ότι η Παιδεία είναι παρακαταθήκη για μια κοινωνία με αξίες, ανοιχτή και δημοκρατική, και οι σημερινοί αριστούχοι είναι το «καλό» δυναμικό της χώρας μας.
Ακολούθως, η Βουλευτής Ιωαννίνων και μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κα Μερόπη Τζούφη σημείωσε τη σημαντική πρωτοβουλία της Eurobank που για 14 χρόνια επιβραβεύει τις προσπάθειες των σχολικών χρόνων των παιδιών, το κουράγιο και τον μόχθο των ίδιων και των οικογενειών τους, ενώ αποτελεί ηθική επιβράβευση για όλα τα παιδιά.
Στο χαιρετισμό του εκ μέρους του Μητροπολίτη Ιωαννίνων, ο Πατέρας Δημήτριος Μαρκής συνεχάρη τους αριστούχους που προσπάθησαν, μόχθησαν, έθεσαν στόχους και τους πέτυχαν, αποκτώντας μόρφωση που τους κάνει ολοκληρωμένους ανθρώπους.
Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης Πατέρας Ηλίας Καραλής συνεχάρη τους νέους που κατάφεραν με ήθος και προσπάθεια να διακριθούν και τους ευχήθηκε να αποτελέσουν το φως που θα διώξει το σκοτάδι από την κοινωνία μας.
Ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας Πατέρας Δημήτριος Μαρτίνης συνεχάρη τα παιδιά και τις οικογένειές τους για τη σημαντική αυτή διάκριση, καθώς και τη Eurobank για τη μεγάλη αυτή κοινωνική πρωτοβουλία.
Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας και εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ηπείρου Θωμάς Πιτούλης τόνισε ότι η εκδήλωση αυτή έχει ιδιαίτερο ανθρωπιστικό ενδιαφέρον εν μέσω κρίσης, και συνεχάρη τη Eurobank που με το πρόγραμμα αυτό δίνει κίνητρο στην προσπάθεια των νέων για μόρφωση, ενώ συνεχάρη και τους γονείς για τη συμπαράσταση προς τα παιδιά προκειμένου να εκπληρώσουν τα όνειρά τους μέσα από το δρόμο της γνώσης.
Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσης Ιωάννης Λώλος συνεχάρη την Τράπεζα που συνεχίζει εν μέσω κρίσης το πρόγραμμα επιβράβευσης της αριστείας για 14 συνεχόμενα χρόνια, καθώς και τους αριστούχους που διέπρεψαν, ενώ ευχήθηκε να σταματήσει η αιμορραγία νέων επιστημόνων προς το εξωτερικό.
Ακολούθως, ο Αντιδήμαρχος Αρταίων για θέματα Οικονομικών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Χριστόφορος Σιαφάκας εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στους αριστούχους, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, που είναι η εγγύηση για το μέλλον της Ηπείρου και όλης της χώρας μας, ενώ συνεχάρη την Τράπεζα για την κοινωνική της δράση που στηρίζει τις προσπάθειες των νέων σε ένα δύσκολο οικονομικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Η Αντιδήμαρχος Κερκυραίων για θέματα Παιδείας Μαρία Μουζακίτη συνεχάρη τους μαθητές για την κοπιώδη προσπάθειά τους και την επιτυχία τους, και τη Eurobank για την πρωτοβουλία της να επιβραβεύει την προσπάθεια των νέων και να επενδύει στη διαχρονική αξία της Παιδείας. Η κα Μουζακίτη εκδήλωσε την υπερηφάνεια για τον κερκυραίο Σπύρο Γιαννιώτη, που αποτελεί πρότυπο αγωνιστικότητας, ήθους, επιμονής και προσήλωσης στο στόχο, όπως και οι σημερινοί αριστούχοι.
Εκπροσωπώντας τον Δήμο Λευκάδας, ο Αντιδήμαρχος Λευκάδας Κώστας Σέρβος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στην Τράπεζα για την πρωτοβουλία που επιβραβεύει την Παιδεία, αλλά και στους αριστούχους, τις οικογένειες και τους καθηγητές τους.
Εκπροσωπώντας τον Δήμο Ιωαννιτών, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλειος Καλούδης συνεχάρη τους αριστούχους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, καθώς και τη Eurobank που στηρίζει σταθερά την εκπαίδευση.
Στη συνέχεια, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γεώργιος Καψάλης, αναφέρθηκε στους δύο πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, τους αριστούχους που κατέβαλαν προσπάθεια, αρίστευσαν και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, και τη Eurobank που εδώ και 14 χρόνια συνεχίζει και επιμένει σε αυτή την αξιέπαινη επιβράβευση των αριστούχων μαθητών, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες.
Από την πλευρά της, η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου Αγγελική Φωτεινού, τόνισε ότι η εκδήλωση αυτή που πραγματοποιείται εδώ και 14 χρόνια αποτελεί πράξη αναγνώρισης της προσπάθειας μιας ολόκληρης γενιάς και είναι ιδιαίτερα σημαντική σήμερα, σε μια κοινωνία που χαρακτηρίζεται από κρίση αξιών.
Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν και στα σχολεία απ’ όπου αποφοίτησε ο αριστούχος μαθητής με τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του κάθε Νομού, ο οποίος ήταν πάνω από 17.500 για τα Γενικά Λύκεια ή 1.750 για τα Επαγγελματικά. Συγκεκριμένα, στο Νομό Ιωαννίνων βραβεύθηκε το 7ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων, χάρη στη Ηρώ Σιόντη, στο Νομό Θεσπρωτίας το 1ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας για τον Στυλιανό Σακαρέλη, στο Νομό Άρτας το 2ο Γενικό Λύκειο Άρτας, για την Κωνσταντίνα Κόκκινου, στο Νομό Πρέβεζας το 1ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας για τον Ανδρέα Ψαρουδάκη, στο Νομό Λευκάδας το 2ο Γενικό Λύκειο Λευκάδας για την Ευτυχία Καταγή και στο Νομό Κέρκυρας το 4ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας για τον Ιωάννη Παπά.
Τέλος, στην ομιλία της, η Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής Τομέα Δικτύου Καταστημάτων Βορείου Ελλάδος, κα Ντίνα Παπαποστόλου τόνισε ότι «Το πρόγραμμα αυτό μέσα από την μακρόχρονη πορεία του αλλά και την μεγάλη ανταπόκριση που γνωρίζει έχει κατακτήσει κεντρική θέση στην κοινωνική δράση του Ομίλου μας. Κυρίως όμως έχει κερδίσει την εκτίμηση και την αναγνώριση των τοπικών κοινωνιών και όλων όσων συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία. Μέσα από τα παιδιά που σήμερα βραβεύουμε, μαθαίνουμε και εμείς οι μεγαλύτεροι και παρακολουθώντας την πορεία τους διαπιστώνουμε πως η σημασία της προσπάθειας για την κατάκτηση της γνώσης, η σημασία της επιβράβευσης, η ευγενής άμιλλα, η αξιοκρατία, η αριστεία, η επιμονή και η υπομονή είναι αξίες που όχι μόνο παραμένουν διαχρονικές αλλά αποτελούν πηγή έμπνευσης και κινητήριο δύναμη για τη νέα γενιά. Αντίστοιχα, και για εμάς στην Eurobank αυτές οι ίδιες αξίες είναι η δική μας πηγή έμπνευσης, γνώμονας της δικής μας καθημερινής προσπάθειας και αποτελούν πρότυπο της συνολικής μας παρουσίας.
Στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα μας, εμείς στη Eurobank πιστεύουμε ότι η συνέχιση και η υποστήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ και αποτελεί ένα ακόμα δείγμα των δεσμεύσεών μας απέναντι στην ελληνική κοινωνία και ειδικά στη νέα γενιά που είναι το μέλλον και η προοπτική της».
Τα βραβεία της Eurobank για τους νομούς Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Άρτας, Κέρκυρας και Λευκάδας, έλαβαν οι εξής:

 1. Παναγιώτης Αϊβασιλιώτης από το 1ο Γενικό Λύκειο Λευκάδας
 2. Νικήτας Αραπισόνογλου από το Γενικό Λύκειο Κατσικά «Μαρούλειο» Ιωαννίνων
 3. Κωνσταντίνος Βασίλας από το Γενικό Λύκειο Κομποτίου Άρτας
 4. Νεκτάριος Ευάγγελος Βάσσος από το 4ο Γενικό Λύκειο Άρτας
 5. Νικόλαος Βώρος από το Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας
 6. Σαβίνα Γερμενή από το 2ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας
 7. Κωνσταντίνος Γκόνης από το 3ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων «Επιφάνειος Σχολή»
 8. Παρασκευή Ηρώ Γραμμένου από το Γενικό Λύκειο Καστελλάνων Μέσης Κέρκυρας
 9. Αριστείδης Γρετσίστας από το Γενικό Λύκειο Ανατολής Ιωαννίνων
 10. Ευάγγελος Δημητρίου από το Γενικό Λύκειο Καναλακίου Πρέβεζας
 11. Γεώργιος Μιχαήλ Διαμάντης από το Γενικό Λύκειο Λούρου Πρέβεζας
 12. Αλίκη Δρακονταειδή από το 2ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων  «Γεωργίου Σταύρου»
 13. Χρήστος Ζαχαριάς από το Γενικό Λύκειο Πάργας
 14. Ελπίδα Θεμελή από το Γενικό Λύκειο Ανέζας Άρτας
 15. Βασιλική Καββαδία από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Αργυράδων Κέρκυρας
 16. Ιάσονας Καλογερής από το 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας
 17. Ευτυχία Καταγή από το 2ο Γενικό Λύκειο Λευκάδας
 18. Αθανασία Κλούρα από το 8ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων
 19. Κωνσταντίνα Κόκκινου από το 2ο Γενικό Λύκειο Άρτας
 20. Μαγδαληνή Μαρία Κοσκιέρη από το 1ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας
 21. Ελένη Κούγκουλη από το Γενικό Λύκειο “Ζωσιμαίας Σχολής” Ιωαννίνων
 22. Βασίλειος Κούρκουλος από το 2o ΕΠΑΛ Κέρκυρας
 23. Αντώνιος Κώτσιας από το Γενικό Λύκειο Ελεούσας Ιωαννίνων
 24. Αλεξάνδρα – Αφροδίτη Λεοντίτση από το Γενικό Λύκειο Αγρού Κέρκυρας
 25. Πολυξένη Μαμούρη από το 3ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας
 26. Κωνσταντίνος Μπάκος από το 1ο Γενικό Λύκειο Φιλιππιάδας
 27. Ισμήνη Μπότση από το Γενικό Λύκειο Παραμυθιάς Θεσπρωτίας
 28. Παντελεήμων Νάστος από το 1o ΕΠΑΛ Φιλιππιάδας
 29. Νεκτάριος Νταλάκος από το 3ο Γενικό Λύκειο Άρτας
 30. Βάγια Ντούτση από το 9ο Γενικό Λύκειο Καρδαμιτσίων Ιωαννίνων
 31. Ιωάννης Παπάς από το 4ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας
 32. Ευάγγελος Πλακαλής από το 1ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων
 33. Μαρία Πολίτη από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Βασιλικής Λευκάδας
 34. Ιωάννης Χρήστος Προδρομίτης από το Μουσικό Σχολείο Λευκάδας
 35. Ηλιάνα Ράπτη από το 3ο ΕΠΑΛ Ιωαννίνων
 36. Στυλιανός Σακαρέλης από το 1ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας
 37. Ελίνα Σιλιόγκα από το 1ο Γενικό Λύκειο Άρτας
 38. Ηρώ Σιόντη από το 7ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων
 39. Βασίλειος Σμπήλιας από το 1o ΕΠΑΛ Παραμυθιάς Θεσπρωτίας
 40. Ιφιγένεια – Δάφνη Σολδάτου από το Γενικό Λύκειο Νυδρίου Λευκάδας
 41. Αντώνιος Παύλος Στεργιόπουλος από το 1o ΕΠΑΛ Πρέβεζας
 42. Βασίλειος Στύλος από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο “Γένεσις Εκπαιδευτήρια” Ιωαννίνων
 43. Παρασκευή – Ιωάννα Τασιούλα από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων «Δωδωναία Εκπαιδευτήρια»
 44. Ελένη Τέσια από το Γενικό Λύκειο Μετσόβου
 45. Σταυρούλα Τζαβέλλα από το Γενικό Λύκειο Δολιανών
 46. Θεοδώρα Τουλούπη από το 1o ΕΠΑΛ Ιωαννίνων
 47. Ελένη – Σοφία Τσέπερη από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Κασσιώπης Κέρκυρας
 48. Χριστίνα Τσίκα από το 5ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων
 49. Βασίλειος Θεόφιλος Τσιλιμπάρης από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Σκριπερού Κέρκυρας
 50. Χριστίνα Τσιόκου από το 2ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας
 51. Μάριος Τσόγκας από το Γενικό Λύκειο Πεδινής Ιωαννίνων
 52. Φωτεινή Φασούλη από το 4ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων
 53. Δανάη – Νικολέτα Χαρίτου από το Μουσικό Σχολείο Άρτας
 54. Ανδρέας Ψαρουδάκης από το 1ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ακόμη -107- κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν σε περιοχή της Πρέβεζας 

18/10/2021, 3:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : “Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο” – Ποδηλατικός γύρος για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης ΚΑΤΑ του Καρκίνου του Μαστού

18/10/2021, 2:59 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Κυριακή του Δημότη σε Αχερουσία, Αηδόνι και Βουβοπόταμο

18/10/2021, 11:15 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η καταδίωξη σταμάτησε στην Πρέβεζα – Το φορτηγάκι έκρυβε 255 κιλά ακατέργαστης κάνναβης 

18/10/2021, 11:10 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Νικολίτσι Πρέβεζας : Μνημόσυνο προς τιμήν του Σουλιώτη οπλαρχηγού Λάμπρου Βέικου

18/10/2021, 11:03 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Φωταγωγήθηκε με ροζ χρώμα το Δημαρχείο Πάργας

18/10/2021, 10:58 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites