Τοποθέτηση εξωτερικών απινιδωτών στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Πρέβεζας, στη Νέα Σαμψούντα και στη Νέα Κερασούντα

Συνεχίζεται η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου για τη δημιουργία δικτύου φορητών αυτόματων απινιδωτών στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες. Τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα περιλαμβάνει τοποθέτηση εξωτερικών απινιδωτών στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Πρέβεζας, στη Νέα Σαμψούντα και στη Νέα Κερασούντα, με χορηγίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομου, του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρεβέζης, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Σαμψούντ0ς “ΑΜΙΣΣΟΣ” και του κ. Χρήστο Χασίδη.
Η τοποθέτηση των απινιδωτών θα γίνει εντός της πρώτης εβδομάδας του Νοεμβρίου και αφού προηγουμένως ολοκληρωθεί η εκπαίδευση πολιτών, που έχουν επιλεγεί με βασικό κριτήριο την εργασία και διαμονή κοντά στα σημεία τοποθέτησης των  συσκευών, ώστε να μπορούν να παράσχουν άμεσα πρώτες βοήθειες.
Τις ευχαριστίες τους προς τους χορηγούς εκφράζουν η Περιφέρεια και η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, τονίζοντας πως:  “Πρόκειται για μια τεράστια προσφορά εκ μέρους τους που συμπαραστάθηκαν σε αυτή την προσπάθεια. Σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε, μόνο με δράσεις αλληλεγγύης μπορούμε να κρατήσουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο”. 
Δύο ακόμη προσθήκες στην Π.Ε. Ιωαννίνων
Πέραν αυτών δύο νέοι απινιδωτές προστέθηκαν στο δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων τις προηγούμενες ημέρες, καθώς, παρουσία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Οδυσσέα Πότση,  έγινε τοποθέτηση ενός στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κοπάνων (προσφορά της εταιρίας TSAGOIL) και ενός στην Τοπική Κοινότητα Βούρμπιανης Δήμου Κόνιτσας, (προσφορά της οικογένειας Καναβούρα Λαζάρου σε μνήμη Φλούδα Χριστόφορου). Για το χειρισμό τους θα ακολουθήσει πρακτική εκπαίδευση ατόμων που θα υποδειχθούν από τον Ι.Ν. και την Τοπική Κοινότητα. Η Περιφέρεια Ηπείρου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους χορηγούς και προς όλους όσοι συμβάλλουν στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας αυτής.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites