Συνεδριασε η Επιτροπή Διαβούλευσης στο Δήμο Πρέβεζας

Mε μεγάλη συμμετοχή  των μελών της, φορέων  αλλά και εκπροσώπων  των  αρμόδιων αρχών πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας η παρουσίαση του προσχέδιου  του κανονισμού  λειτουργίας και κοινόχρηστων χώρων.
Οπως τόνισε ο  εισαγωγικά ο Δήμαρχος  Χρήστος Μπαϊλης   στόχος του συγκεκριμένου κανονισμού είναι   ο συγκερασμός  όλων των απόψεων  με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας  και την διασφάλιση της  καλύτερης λειτουργίας  της πόλης.
Σημαντική παράμετρος σύμφωνα με τον κ.ΜπαΪλη είναι οι προσβάσεις  για τα Ατομα  με κινητικά προβλήματα,  η χρήση  των κοινόχρηστων χώρων ,  η ανάπτυξη  των τραπεζοκαθισμάτων και όλο όσα  αφορούν το Ιστορικό Κέντρο και όχι μόνο.

Ο αρμόδιος αντιδημαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ευάγγελος  Γιαννουλάτος  χαρακτήρισε σημείο “κλειδί” τον σεβασμό στον Δημοσιο  χώρο ευχαριστώντας όλους όσοι με τις προτάσεις τους διαμόρφωσαν το συγκεκριμένο  προσχέδιο αλλά και όσους  παρευρέθηκαν στην συνεδρίαση
Στην συνέχεια ο μηχανικός του Δήμου Γεώργιος Τάγκας παρουσίασε τα βασικά στοιχεία του προσχέδιου που περιλαμβάνει   την  η θέσπιση προδιαγραφών & κανόνων, για τη χρήση των κοινοχρήστων χώρων, οι οποίοι θα δεσμεύουν τις δημοτικές υπηρεσίες καθώς και τους χρήστες και εκμεταλλευτές αυτών.
 Μετά την παρουσίαση    οι φορείς  κατέθεσαν  τις προτάσεις τους ενώ ακολούθησε  διαλογική συζήτηση η οποία θα επαναληφθεί έως την τελική διαμόρφωση του  οριστικού κειμένου του κανονισμού λειτουργίας  και κοινόχρηστων χώρων.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στελέχη του Πολυδύναμου Κέντρου Πρέβεζας του ΟΚΑΝΑ πραγματοποίησαν συνάντηση δικτύωσης και ενημέρωσης με τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης της πόλης

01/12/2022, 6:26 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Οι 8 περιοχές που γίνει προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος την Κυριακή

01/12/2022, 4:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Koινή ενημερωτική δράση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ΑΙDS στην Πρέβεζα

01/12/2022, 4:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Πολιτική λύση για την απομάκρυνση του αμιάντου από τα σπίτια του Ωρωπού αναζητά ο Δήμος

01/12/2022, 4:47 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργεί η ΔΟΥ στις 15 Δεκεμβρίου

01/12/2022, 4:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρέβεζα” συναντήθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

01/12/2022, 4:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites