ΠΡΕΒΕΖΑ: Πεζόδρομος – Ποδηλατόδρομος κατειλλημένος από μπάζα

Και όμως αυτό στη Πρέβεζα ονομάζεται “ποδηλατόδρομος”…Παρόλα αυτά κάποιοι που καθάρισαν τον κήπο τους εναπόθεσαν δηλαδή πέταξαν πάνω σε αυτόν κυρίως κλαδιά αλλά και άλλα μπάζα όπως βλέπετε στις εικόνες.

 Αυτή η εικόνα και αυτή η κατάσταση επικρατεί αρκετό καιρό στην συγκεκριμένη περιοχή της Πρέβεζας και παρά τις εκκλήσεις των κατοίκων για να καθαρίσει ο Δήμος σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν η δημοτική αρχή δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον με αποτέλεσμα τα μπάζα να παραμένουν στο σημείο για πάρα πολύ καιρό.
Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι σε αυτό το σημείο γίνεται και διέλευση παιδιών από και προς το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας που είναι λίγα μέτρα παρακάτω και τα οποία αναγκάζονται με αυτήν εδώ την κατάσταση να διασχίζουν μια πολύ επικίνδυνη στροφή από το δρόμο και όχι τον πεζόδρομο.

Μάλιστα χθες Τετάρτη έγινε και στο Δήμο Πρέβεζας η συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης για το σχέδιο αστικής κινητικότητας με την συμμετοχή εκπροσώπων αρμόδιων αρχών κατά την οποία συζητήθηκε η θέσπιση κανόνων για το σεβασμό του Δημόσιου Χώρου.Ας ελπίσουμε ότι κάποια μέρα τόσο οι πολίτες όσο και ο Δήμος της Πρέβεζας θα σεβαστούν και αυτόν εδώ το χώρο ….


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα: Χωρίς φως το Βαθύ λόγω βλάβης

24/11/2022, 9:24 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η ΑΕΝ υποδέχεται τους νέους της σπουδαστές στην Σχολή Πλοιάρχων Πρέβεζας

24/11/2022, 9:34 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Δήμος Πρέβεζας “ταξίδεψε” στην έκθεση  Philoxenia 

24/11/2022, 9:27 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η “Ανάπτυξη Τώρα” ψάχνει προγραμματική σύγκλιση με δημοτικές παρατάξεις, πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς

24/11/2022, 9:07 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πάργα : Προσωρινός ανάδοχος για την υλοποίηση συστημάτων Smart Cities ύψους 1.493.000 €

23/11/2022, 11:58 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας τιμά την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

23/11/2022, 11:31 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites