Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης από το Εργατικό Κέντρο Άρτας

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΑΞΗ

 

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας με την έναρξη της σχολικής χρόνιας εύχεται σε όλους τους μαθητές και τους γονείς τους, στους εκπαιδευτικούς, καλή και αγωνιστική σχολική χρόνια, καλή δύναμη στον αγώνα για μόρφωση και πρόοδο των παιδιών μας που είναι εφόδιο στη ζωή, στοιχείο που ολοκληρώνει την προσωπικότητα του νέου ανθρώπου.
Η νέα χρονιά με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας την αντιλαϊκή πολιτική των προηγούμενων αστικών κυβερνήσεων ξεκινά με σοβαρά προβλήματα για τα σχολεία, με κενά σε εκπαιδευτικούς, με άδεια ταμεία στις σχολικές επιτροπές και με τους γονείς να δίνουν τα όποια χρήματα τους έχουν απομείνει, από τη φοροληστεία, τα χαράτσια και την απληρωσία, για να καλύψουν τα κενά στη γνώση των παιδιών τους που έπρεπε να προσφέρει η κατά τα άλλα ”δημόσια και δωρεάν Εκπαίδευση”.
Ένα ακόμη πρόβλημα λοιπόν συνεχίζει να παραμένει στο μακρύ κατάλογο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εργατική λαϊκή οικογένεια όπως, μειώσεις μισθών – συντάξεων, φοροεπιδρομή, περικοπές στους τομείς Υγείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού, φτώχεια, διακοπές στην ηλεκτροδότηση στο νερό, ανεργία.
Η περσινή λειτουργία του  Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης που οργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Άρτας βρήκε ανταπόκριση τόσο σε μαθητές όσο και σε εκπαιδευτικούς. Φέτος επιδιώκουμε να αναβαθμίσουμε ουσιαστικά τη λειτουργία του και καλούμε όλους τους φορείς (τα σωματεία, εκπολιτιστικούς συλλόγους, αγροτικούς συλλόγους), καθώς και τους εκπαιδευτικούς, να υποστηρίξουν πολύπλευρα και ενεργητικά αυτή την πρωτοβουλία του εργατικού Κέντρου Άρτας. Επιδίωξή μας είναι να δώσουμε μια μικρή αλλά σημαντική ανάσα στα παιδιά των οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες που κάθε χρόνο αυξάνονται.
Καλούμε τα παιδιά των ανέργων, των εργατοϋπαλλήλων, των μικρομεσαίων αγροτών και αυτοαπασχολουμένων να γραφτούν στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από καθηγητές, δασκάλους, γονείς, μαθητές από 12 Σεπτέμβρη έως και 20 Οκτώβρη στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Άρτας. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε και στο τηλέφωνο 2681028023 ή 6978134861
Ταυτόχρονα μπροστά στην έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς το Εργατικό Κέντρο Άρτας απαιτεί:
  • Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Παιδεία με σύγχρονες υποδομές και οικονομική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, την οικονομική και επιστημονική αναβάθμιση των εκπαιδευτικών με μόνιμη και σταθερή εργασία, την κατάργηση της κάθε μορφής ιδιωτικής εκπαίδευσης.

 

Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, ο Αγώνας ο μοναδικός δρόμος για να βαδίσουμε μπροστά.

 

Άρτα 12/9/2016                                                                                        Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά εντάχθηκε στην «Πλατφόρμα Έξυπνων Πόλεων» (Smart City)

06/12/2022, 12:14 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αρταίων

06/12/2022, 11:37 πμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Ο Δήμος Αρταίων υπέγραψε σύμβαση με εξειδικευμένο γραφείο για την τουριστική προβολή της Άρτας

17/11/2022, 4:51 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκπαιδευτική δράση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας σε θέματα οδικής ασφάλειας 

17/11/2022, 11:12 πμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

«Νοιάζομαι και Δρω» : Εθελοντική  δράση του Δήμου Αρταίων με την συμμετοχή του 1ου Ε.Κ Άρτας

11/11/2022, 5:14 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Mωβ κάδοι ανακύκλωσης ρούχων και παπουτσιών στον Δήμο Αρταίων

10/11/2022, 9:51 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites