Τετάρτη, 16/01/2019

Και όμως … Ένας Koukos μπορεί να φέρει την άνοιξη!

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία του 1st Koukos Trail Race που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Ορεινής Ποδηλασίας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας στην περιοχή Κανάλι.

Πάνω από 130 δρομείς με κεντρικό σύνθημα «Έλα στο Δάσος Μαζί μας» έτρεξαν σε μία απαιτητική αλλά συνάμα όμορφη διαδρομή 15 χιλιομέτρων με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία του Καναλιου Πρεβεζης.

Ο αγώνας αυτός είχε σαν στόχο να προβάλει την αξία της άθλησης στην καθημερινή ζωή ώστε να φέρει το τρέξιμο πιο κοντά σε αθλητές, θεατές και πολίτες

Πρώτος τερμάτισε ο δρομέας Τσίπης Άρης με χρόνο 1 ώρα και 2 λεπτά ενώ ήρθε και πρώτος στη κατηγορία του (19 ετών έως 29 ετών) με δεύτερο τον Χρυσικόπουλο Ιωάννη και τρίτο τον Γκογιάννο Γεώργιο.

Στην δεύτερη κατηγορία των ανδρών (40 ετών έως 49) πρώτος ήρθε δρομέας Ταλιαμπές Νικόλαος με δεύτερο τον Ασπρούδη Περικλή και τρίτο τον Σιόχο Βασίλειο.

Στην 3η Κατηγορία των ανδρών (50+) πρώτος ήρθε ο Θεοχαρόπουλος Ιωάννης, δεύτερος ο Αναστασόπουλος Μιχαήλ και Τρίτος ο Μητσούλης Γεράσιμος.

Στην 1η Κατηγορία των Γυναικών (19 ετών – 39) πρώτη τερμάτισε η Παπαδοπούλου Βασιλική με δεύτερη την Κωστάκη Ηλιάνα και τρίτη την Τάσση Βασιλική.

Στην 2η και κατηγορία (40 ετών- 49) πρώτη τερμάτισε Αντύπα Τζένη με δεύτερη την Αντύπα Βασιλική και Τρίτη την Κωνή Σοφία.
ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ