Σκέψεις και απόψεις για την ακύρωση του Άκτια Triathlon στην Πρέβεζα!

Είναι πραγματικά λυπηρό να έρχεσαι αντιμέτωπος για μία ακόμη φορά με μία μίζερη πραγματικότητα στην πόλη σου. Το πρώτο Ακτια Τρίαθλον ξεκίνησε πέρυσι με τις καλύτερες προυποθέσεις καθώς πάνω από 100 τριαθλητές (κάθε αθλητής έχει τουλάχιστον έναν με δύο συνοδους) ήρθαν στην πόλη μας για ένα όμορφο αθλητικό σ/κο αν αναλογιστεί κανείς το θαλάσσιο διάπλου και τον αγώνα των 10ΚΜ. Θα ήθελα να αναφέρω ότι στον πρώτο μου τριαθλητικό αγώνα πριν από κάποια χρόνια που διοργάνωσε ιδιώτης συμμετείχαν μόλις 32 αθλητές. Σίγουρα υπήρχαν ελλείψεις που εντοπίστηκαν και είχαν να κάνουν με την «πρώτη φορά» αναγνωρίστηκε όμως η διάθεση όλων να υπάρχει καλύτερη συνέχεια την επόμενη χρονιά.
Φέτος ένας ανάλογος αριθμός τριαθλητών φίλοι από όλοι την Ελλάδα θέλησαν να συμμετάσχουν αναμένοντας μία σοβαρή προσπάθεια από τη διοργάνωση (Δήμος Πρέβεζας). Αντί αυτού μόλις μία εβδομάδα πριν πράγμα απαράδεκτο πληροφορηθήκαμε ότι ο αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί μέσω των social media. Αναζητώντας να μιλήσω με αφανείς περσινούς ήρωες της διοργάνωσης που δεν συμμετείχαν στις απονομές και τις φωτογραφίες όπως οι τοπικοί άρχοντες μου ανάφεραν ότι οι ίδιοι το πληροφορήκαν από τα social media χωρις καμία άλλη ενημέρωση.
Η αδυναμία είναι ανθρώπινη κατάσταση αλλά θα μου επιτρέψετε να πω η ανικανότητα στη διαχείριση είναι χάρισμα για αρκετούς ανθρώπους. Το παρόν επιβεβαιώνει το προσωπικό mail που μας στάλθηκε σήμερα από τη διοργάνωση μέσα στο οποίο πληροφορούμαστε ότι θα μας επιστραφούν τα χρήματα συμμετοχής παράλληλα με την έλευση προσωπικής επιστολής στην οικία μου στην Πρέβεζα όπου υπάρχει η απόδειξη για τη συμμετοχής μας!!!
Θα ήθελα να ζητήσω προσωπικά συγνώμη ( λέξη που από ότι θυμάμαι δεν υπάρχει στο mail που μας στάλθηκε) από τους συναθλητές μου φίλοι πολλοί διαδικτυακοί και μη που έκλεισαν ξενοδοχεία , έβαλαν άδεια κτλ για να περάσουν ένα αθλητικό Σ/κο στην Πρέβεζα.
Θεωρώ ότι ένα πρωτάθλημα πρέφας-δηλωτής ή ένας διαγωνισμός κατανάλωσης κρασιου ή μπύρας δεν θα έχει τις τεχνικές και διαδικαστικές δυσχέρειες από την πλευρά του Δήμου ως προς τη διοργάνωση του όπως αναφέρεται στην αιτιολογία ματαίωσης-ακύρωσης.
Ραντεβού λοιπόν το 2017 για έναν αγώνα Τριάθλου στην Πρέβεζα με η χωρίς το Δήμο.

ΥΓ Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου αφιερώνω τον κολυμβητικό διάπλου του Ισθμού της Κορίνθου που θα συμμετέχω σε όλους εκείνους που το όραμα τους για μία από τις πιο όμορφες παραλιακές πόλεις της Ελλάδας, πρωτεύουσα νομού φτάνει μέχρι τη γωνία του ιστορικού τετραγώνου του Δημαρχείου και της Εθνικής Τράπεζας στην παραλία της Πρέβεζας εκεί που βρίσκονταν η ζώνη αλλαγής του 1ου Ακτια Τριαθλον

Τσεντσερής Μιχάλης
Ψυχολόγος


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Το έθιμο με τα πολυσπόρια

20/11/2023, 11:54 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Απελευθέρωση της πόλεως τοπική εορτή (του Θεόδωρου Δράκου)

24/10/2023, 8:56 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Στοιχεία και μαρτυρίες για τη Νικόπολη στη γραμματεία της βυζαντινής εποχής (Β΄Μέρος)

24/10/2023, 7:46 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Στοιχεία και μαρτυρίες για τη Νικόπολη στη γραμματεία της βυζαντινής εποχής

23/10/2023, 3:31 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Παναγία η Πρεβεζάνα

14/08/2023, 9:35 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Αντί επικηδείου για τον Γιώργο Ι. Μουστάκη

20/07/2023, 12:20 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Τουρκική Εισβολή στη Κύπρο. 49 χρόνια Κατοχής (του Γιάννη Γιώτη)

20/07/2023, 11:00 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Πνιγμοί στην θάλασσα και ασφαλής κολύμβηση (του Απόστολου Κατσανάκη)

18/07/2023, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites