Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα” τράβηξε το “αυτί” της τροχαίας και την ανάγκασε να κάνει την δουλειά της!

Μια επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρέβεζα αρκούσε για να βγάλει την τροχαία από τα γραφεία της. Όπως πληροφορηθήκαμε από αναγνώστες, πολλά ήταν τα ροζ χαρτάκια που βρήκαν στο παμπριζ του αυτοκινήτου τους οι οδηγοί που τα πάρκαραν στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας.

Διαβάστε την επιστολή

Κύριε Διοικητά,

Είμαστε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου <ΠΡΕΒΕΖΑ> και σ’ αυτή την πρώτη μας, προς την υπηρεσία σας, επιστολή, σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη στο πολύ δύσκολο έργο που επιτελείτε εσείς καθώς και οι γυναίκες και άνδρες της Τροχαίας Πρέβεζας.

Πριν σας επισκεφθούμε για μια ενημέρωσή μας σε θέματα της αρμοδιότητάς σας, αλλά και για μια συνεργασία και στήριξη του έργου σας από μέρους μας, επιθυμούμε άμεσα να θίξουμε ένα επίκαιρο όσο και σοβαρότατο θέμα που άπτεται της υπηρεσίας σας.

Κατά την διάρκεια, κυρίως, των καλοκαιρινών μηνών σε αρκετά σημεία των εθνικών οδών που διασχίζουν το Δήμο μας, γίνεται εξώφθαλμα παράνομο παρκάρισμα έξω από ιδιωτικές επαγγελματικές τουριστικές εγκαταστάσεις, σε εκατοντάδες ακόμη και σε χιλιάδες μέτρα.

Τα τελευταία χρόνια η πόλη μας έχει θρηνήσει αρκετά θύματα από αυτές τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις με αποτέλεσμα χαροκαμένους γονείς, ορφανά παιδιά, αβάσταχτο πένθος.

Το ακατανόητο και συγχρόνως περιφρονητικό για τα θύματα αλλά και τους υπόλοιπους πολίτες, είναι ότι, αμέσως μετά από κάθε τέτοιο τραγικό συμβάν η υπηρεσία σας και οι λοιπές εμπλεκόμενες υπηρεσίες, σπεύδετε με ασθμαίνουσα <υπηρεσιακή συνείδηση> να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, εφαρμόζοντας το νόμο, βάζοντας κολωνάκια, σήματα κ.λ.π.

Και αυτά για λίγο χρονικό διάστημα έως ότου κατακάτσει το χώμα πάνω στους τάφους και μετά πάλι από την αρχή.

Θα μας επιτρέψετε να σας υπενθυμίσουμε ότι είναι καθήκον σας και απαίτηση όλων των σκεπτόμενων πολιτών, να ελέγχετε συνεχώς και αδιάκοπα την

εφαρμογή των νόμων, ιδίως εκείνων που η παραβίασή τους έχει ανθρώπινα θύματα.

Εμείς από την μεριά μας θα παρακολουθούμε συνεχώς το θέμα και ανάλογες θα είναι και οι ενέργειές μας για το αυτονόητο <την τήρηση του νόμου>.

Πιστεύουμε ότι κορυφαίο δείγμα πολιτισμού μιας κοινωνίας είναι το υψηλό αίσθημα ασφάλειας και προστασίας που πρέπει να εξασφαλίζει αυτή στα μέλη της. Και εσείς έχετε αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο , το οποίο πρέπει να επιτελείτε χωρίς εκπτώσεις και παλινωδίες με την στήριξη όλων μας.

Η παρούσα επιστολή κοινοποιείται στον Εισαγγελέα Πρέβεζας καθώς και στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και στο Δήμο Πρέβεζας, άμεσους συμμετέχοντες και συμπαραστάτες στο πραγματικά υψηλό σας καθήκον.

Με εκτίμηση.

Το  .Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου <ΠΡΕΒΕΖΑ>


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενός κακού, μύρια έπονται; ίσως και όχι!

21/03/2020, 4:14 μμ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΥΓΕΙΑ

Όχι φόβος, μόνο προσοχή…

20/03/2020, 10:37 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου

12/03/2018, 1:14 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει για τους 58 επιπλέον κλάδους που υποχρεούνται να εγκαταστήσουν POS»

12/03/2018, 12:02 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιπλέον 850 αεροπλάνα θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Ακτίου το 2018

06/02/2018, 11:58 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites