Σάββατο, 15/12/2018

Ξεχωριστός ο φετινός Κολυμβητικός Διάπλους Ακτίου-Πρέβεζας (photos+Videos)

Τριάντα μεγάλοι και εικοσιπέντε μικροί κολυμβητές συμμετείχαν φέτος στον Κολυμβητικό Διάπλου Ακτίου-Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 27 Αυγούστου στην Παραλία της Πρέβεζας μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης και διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου.
Ο Φετινός διάπλους ήταν ξεχωριστός για πολλούς λόγους, ο πρώτος και βασικότερος είναι γιατί ήταν αφιερωμένος στο Χαμόγελο του Παιδιού το οποίο δεν είχε απλή παρουσία με ένα κουτάκι στην γραμματεία του αγώνα, άλλα ήταν εδώ και ο Υπεύθυνος του Γραφείου της Κέρκυρας Ιορδάνης Τσοπανάκης, ο οποίος πραγματοποίησε και την απονομή στους Νικητές του Διάπλου στην Κατηγορία των ανδρών.
Άλλη μία ξεχωριστή στιγμή ήταν το γεγονός ότι τον φετινό διάπλου την πρωτιά πήρε γυναίκα. Η 20χρονη Ιωάννου Καρολίνα τερμάτισε πρώτη από όλους στο διάπλου και ήταν ιδιαίτερη στιγμή καθώς ήταν και η μοναδική γυναίκα που συμμετείχε.

Το θερμότερο χειροκρότημα όμως απέσπασε ο πιο μικρός της παρέας ο 5χρονος Γιώργης, ο οποίος συμμετείχε και αυτός στον μικρό διάπλου και πήρε το βραβείο του πιο λιλιπούτειου κολυμβητή. 


 Στο μικρό διάπλου στην κατηγορία των κοριτσιών πρώτη τερμάτισε η Ελένη Κατσανάκη, δεύτερη η Τσούτση Αγγελική και τρίτη η Σάλιαρη Αφροδίτη.

 Στην κατηγορία των αγοριών στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Γκαρτζονίκας Δημήτρης, στην δεύτερη θέση ο Κωνσταντινίδης Ιωάννης και στην τρίτη θέση ο Ανδρέας Γαζής

Στην κατηγορία των ανδρών πρώτος τερμάτισε ο Ρίζος Ελευθέριος, δεύτερος ο Μάλφας Μάξιμος και τρίτος ο Κατσανάκης Κωνσταντίνος.

 Αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα έλαβαν όλοι οι συμμετέχοντες στο διάπλου, ενώ οι διοργανωτές έδωσαν ραντεβού την ίδια μέρα και την ίδια ώρα του χρόνου.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ