Δευτέρα, 10/12/2018

Εγκαινιάστηκε η πρώτη έκθεση τοπικών Ηπειρώτικων προϊόντων στην Πρέβεζα

Με τους καλύτερους οιωνούς και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις ξεκίνησε χθες Παρασκευή 26 Αυγούστου η πρώτη έκθεση Τοπικών Ηπειρώτικων Προϊόντων στην Πρέβεζα.

 Στο προσωρινό κιόσκι που έχει στηθεί στα Δικαστήρια της πόλης και θα παραμείνει εκεί έως την Κυριακή το βράδυ εκατοντάδες Πρεβεζάνοι και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν, να δοκιμάσουν και να αγοράσουν παραδοσιακά προϊόντα της Ηπείρου όπως ελαιόλαδο, τυροκομικά προϊόντα, αρωματικά βότανα, οπωροκηπευτικά, θαλασσινά, μέλι, κ.ά.

 Στην δική της γωνιά η Λέσχη Αρχιμαγείρων παρουσίασε τοπικές συνταγές φτιαγμένες εξολοκλήρου από Ηπειρώτικα τοπικά Προϊόντα, όπως η πεντανόστιμη Μακαρονάδα με Αυγοτάραχο Αμβρακικού που μαγείρεψε ο Σεφ Θανάσης Βρεττός.

Από την έκθεση δεν μπορούσαν να λείπουν και οι φορείς της Ηπείρου με πρώτο πρώτο τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη. Παρόντες ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου , ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Μπαϊλης, η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Παρθενία Καζάκου κ.α

 Αξίζει να σημειωθεί πως η έκθεση προκάλεσε το ενδιαφέρον του κόσμου και πολλοί ήταν εκείνοι που δεν έμειναν στο να κοιτάζουν τα προϊόντα αλλά έκαναν και τις αγορές τους. Όσοι δεν πρόλαβαν να επισκεφθούν την έκθεση χθες, έχουν την ευκαιρία να το κάνουν μέχρι την Κυριακή  28 Αυγούστου  από τις 19:00 το απόγευμα εως τις 12:00 το βράδυ.

 Στην εκδήλωση συμμετέχουν περισσότεροι από 20 παραγωγοί και από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου, προβάλλοντας ένα μεγάλο εύρος τοπικών προϊόντων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ