ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το παιχνίδι και η παραμονή σε δημοτικό χώρο στην Πρέβεζα

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες το πρωί η πρωτοφανής πινακίδα που ανάρτησε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο στο Κιόσκι που βρίσκεται στη Πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα. Ο Συγκεκριμένος χώρος δημιουργήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρέβεζα” το 2007, με δαπάνη του Λιμενικού Ταμείου και δωρεά μελέτη και επίβλεψη του Λέανδρου Σπαρτιώτη.
Στο συγκεκριμένο χώρο τα τελευταία χρόνια πραγματοποιήθηκαν ποικίλες εκδηλώσεις, όπως η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, Σκακιστικές Εκδηλώσεις , ενώ στο χώρο γίνεται και η συγκέντρωση των Επιταφίων το Πάσχα.Εκτός όλων αυτών το κιόσκι τα τελευταία χρόνια αποτελεί χώρος χαράς για μικρά παιδιά τα οποία παίζουν εκεί.
Το κιόσκι παρατημένο τα τελευταία χρόνια στο έλεος βανδάλων, το φρόντισαν φέτος μετά από παρέμβαση του πολιτιστικού συλλόγου “Πρέβεζα”. Μάλιστα πρόσφατα εγκρίθηκε και τοποθετήθηκε νέο πάτωμα αξίας 2.200 ευρώ και σε αυτό το γεγονός αποδίδεται πιθανότατα και η ανάρτηση της πινακίδας.  Το χρώμα το είχαν ανανεώσει κάποια στιγμή, αλλά με οποίο ήθελε ο μπογιατζής κι όχι αυτό που είχε επιλέξει αρχικά ο δημιουργός του κ. Σπαρτιώτης. 
Η συγκεκριμένη πινακίδα προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο πλήθος αρνητικών αντιδράσεων μιας και η Πρέβεζα είναι ίσως η μοναδική πόλη στο κόσμο που απαγορεύεται η παραμονή σε δημοτικό χώρο ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι μια πινακίδα από μόνη της δεν μπορεί να αποτρέψει τους βανδάλους να προχωρήσουν σε Βανδαλισμούς! 
Είναι λογικό εξαιτίας μιας παρέας βανδάλων να απαγορεύεις σε όλη την Πρέβεζα να αγγίξει το κιόσκι;;; ή αυτή η ταμπελίτσα μπορεί να σταθεί ικανή να αποτρέψει αυτά τα άτομα να κάνουν αυτό που τους έχει καρφωθεί στο μυαλό;;;
Μετά την παγκόσμιας πρωτοτυπίας απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου να απαγορεύσει το ψάρεμα στην Παραλία της πόλης, ήρθε και αυτή η πινακίδα για να μας αποτελειώσει…


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites