Παρατείνονται οι εγγραφές για το 2nt Polistafilo MTB & MTRUΝ

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου το 8ο ACHERON RIVER PARTY στο ΠΟΛΥΣΤΑΦΥΛΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Το μεγάλο εναλλακτικό μουσικό γεγονός του καλοκαιριού για την Ήπειρο είναι προ των πυλών!. Ο λόγος για το ACHERON RIVER PARTY το οποίο, σε πείσμα των καιρών, θα διοργανωθεί για 8η συνεχή φορά φέτος στις όχθες του μυθικού ποταμού Αχέροντα στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας. Αυτή τη φορά σε μία πανέμορφη τοποθεσία κοντά στην παλαιά ‘Σκιαδιώτικη δέση’.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το ACHERON RIVER PARTY θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 12 Αυγούστου με ώρα έναρξης τις 22.00.
Τα μέλη των Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυσταφυλιτών και της Αδελφότητας Πολυσταφυλιτών, επιδεικνύοντας περιβαλλοντική και κοινωνική ευαισθησία, αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε αφισοκόλληση, παρά μόνο να τοποθετήσουν ελάχιστες αφίσες σε καταστήματα που είναι χορηγοί των εκδηλώσεων και μέρος των χρημάτων που θα εξοικονομηθούν να διατεθούν για κοινωνικούς σκοπούς.  
Για τον λόγο αυτό καλούν όλους τους φίλους του ACHERON RIVER PARTY, να προβάλλουν (κοινοποιήσουν) μέσω των social media την εκδήλωση, καθώς και τις δύο σπουδαίες αθλητικές εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν στο Πολυστάφυλο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, τον Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος και τον Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας.     
  1. 2nt Polistafilo MTB & MTRUΝ
Παρατείνονται μέχρι την Παρασκευή 12 Αυγούστου οι εγγραφές για το 2nt Polistafilo MTB & MTRUΝ
Οι συμμετοχές για τα εν λόγω δύο αγωνίσματα, έχουν ξεπεράσει τις 250 και για την διευκόλυνση των ενδιαφερομένων αθλητών ώστε να προλάβουν να δηλώσουν συμμετοχή, οι διοργανωτές παρέτειναν την προθεσμία εγγραφών μέχρι την Παρασκευή 12 Αυγούστου το βράδυ.
Όπως είναι γνωστό στα δύο παραπάνω αγωνίσματα έχουν δηλώσει, μέχρι στιγμής, συμμετοχή, κορυφαία ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, μεταξύ αυτών και η χρυσή Ολυμπιονίκης στο Βάδην Αθανασία Τσουμελέκα.   
Υπενθυμίζουμε ότι το 2nt polistafilo MTB & MTRUN, θα διοργανωθεί στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας στις 13 και 14 Αυγούστου με τη υποστήριξη του Δήμου Ζηρού.
Στο Ορεινό Τρέξιμο η διαδρομή είναι 15 χλμ. και στην Ορεινή Ποδηλασία διαδρομής 33χλμ.   Και τα δύο αγωνίσματα θα διεξαχθούν σε ένα μοναδικής ομορφιάς φυσικό τοπίο, με διάσχιση του μυθικού και ενεργοβόρου ποταμού Αχέροντα, αλλά και αιωνόβιων δασών, στις υπώρειες περιοχές του Σουλίου.  
Η εκκίνηση για τον αγώνα Ορεινού Τρεξίματος θα δοθεί το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 18:00 από την πλατεία του Πολυσταφύλου. Το μήκος της διαδρομής -όπως προαναφέραμε- είναι 15 χιλιόμετρα και το θετικό υψομετρικό προφίλ 650 μέτρα.
Την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016 και ώρα 10:00 το πρωί θα δοθεί η εκκίνηση για το αγώνισμα της Ορεινής Ποδηλασίας 33 χιλ. (MTB) με αφετηρία και τερματισμό τον Αχέροντα ποταμό, το σημείο όπου στις 12 Αυγούστου το βράδυ θα διοργανωθεί το περίφημο ACHERON RIVER PARTY.
Η διαδρομή έχει θετικό υψομετρικό προφίλ 1.280 μέτρα και περιλαμβάνει κατά το μεγαλύτερο μέρος μονοπάτια μέτριας τεχνικής δυσκολίας.
Οι  αγώνες είναι OPEN και μπορούν να λάβουν μέρος σύλλογοι, ομάδες και μεμονωμένοι αθλητές. Οι διαδρομές είναι μικτές: κυρίως μονοπάτια δασικοί δρόμοι, διάσχιση του μυθικού ποταμού Αχέροντα και ελάχιστα συνδετικά σημεία με άσφαλτο. Το τερέν είναι κυρίως χωμάτινο με φυσική σκίαση λόγω του πυκνού δάσους και με συνεχόμενη εναλλαγή του υψομετρικού προφίλ.
Οι απονομές θα γίνουν την αντίστοιχη μέρα για το κάθε αγώνισμα και θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι. Ο πρώτος Κύπελλο και μετάλλιο, οι άλλοι δύο μετάλλιο κατάταξης, ενώ μετάλλιο συμμετοχής θα πάρουν όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει πριν τον αγώνα να υπογράψουν ειδική δήλωση ότι είναι απόλυτα υγιείς και ότι τρέχουν με δική τους ευθύνη. Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχουν σταθμοί υδροδοσίας, ιατρική κάλυψη και βοήθεια από εθελοντές ιατρούς, φυσικοθεραπευτές και εθελοντές διασώστες!
Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα αλλαγών των διαδρομών και των όρων διεξαγωγής των αγώνων. Θα υπάρχει φωτογραφική κάλυψη και όλες οι φωτογραφίες θα διατεθούν δωρεάν!
Εγγραφές: μέσω ηλεκτρονικής φόρμας στη σελίδα στο Facebook: 2nd Polistafilo MTB & MTRUN  μέσω e-mail: polistafilomtb@yahoo.gr  (αναγράφοντας: όνομα, ηλικία, σύλλογο, τηλέφωνο, διεύθυνση) ή τηλεφωνικά:  6977356003 (Καρζής Κων/νος).
Μετά τις απονομές θα ακολουθήσει δωρεάν pasta party για όλους. Για τους αθλητές που θέλουν να διανυκτερεύσουν διατίθενται δωρεάν δύο κατασκηνωτικοί χώροι (Free Camping) με ντους και τουαλέτα.

Εγγραφές: μέχρι την Κυριακή 7 Αυγούστου, μέσω ηλεκτρονικής φόρμας στη σελίδα στο Facebook: 2nd Polistafilo MTB & MTRUN μέσω e’mail: polistafilomtb@yahoo.gr (αναγράφοντας: όνομα, ηλικία, σύλλογο, τηλέφωνο, διεύθυνση) ή τηλεφωνικά: 6977356003 (Καρζής Κων/νος).

Οι κατηγορίες για τα δύο αγωνίσματα MTRUN & MTB είναι:


ΑΝΔΡΩΝ:
Γενική
Εφήβων
Α1 18 -29
Α2 30 – 39
Α3 40-49
Α4 50 και άνω

ΓΥΝΑΙΚΩΝ:
Γενική
Νεανίδων
Α1 18 -29
Α2 30 – 39
Α3 40-49
Α4 50 και άνω
-Μικτή (όσοι τρέξουν και τα δύο αγωνίσματα).
-Πολυπληθέστερου Συλλόγου
Έφηβοι μπορούν να τρέξουν μόνο με υπεύθυνη δήλωση και παρουσία γονέα ή κηδεμόνα και εφόσον γνωρίζουν το άθλημα και διαθέτουν καλή φυσική κατάσταση. Απαραίτητη η χρήση κράνους για όλους τους αθλητές της Ορεινής Ποδηλασίας !!!
Ευχαριστίες:
Ευχαριστούμε θερμά τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ των αγώνων οι οποίοι -μέχρι στιγμής- είναι οι εξής: ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ Α.Ε., εταιρία ΔΕΛΤΑ, εταιρία ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, BARILLA ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΕΦΗ ΠΑΠΠΑ’ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ, ‘ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ’ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ, ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ, ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ Π., ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ Χ. Ο.Ε. ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ, ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ, ΧΑΡΤΙΚΑ.
Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που είναι οι εξής: ART TV, ATPREVEZA.GR, PamePreveza.gr, HPEIROS.GR, FanariPress.gr, ΒδΕλλα, εφημερίδα “η Πρέβεζα”, MyPreveza.gr, PrevezaBest.gr, Cobrasports.gr, RUNNINGNEWS.GR, ART FM 103,1 και το περιοδικό STEP.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης παρουσιάστηκε η παράσταση «Τρωάδες» από την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ

29/08/2021, 11:08 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“Μαργιόλα- Τέσσερις Γενιές” στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

05/08/2021, 7:52 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : “Μια χώρα δυο αιώνες μετά”

26/07/2021, 3:43 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Το νέο ποιητικό βιβλίο του Σωτήρη Νούσια παρουσιάζεται στον κήπο του Art Café

23/07/2021, 10:32 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεκινά αύριο το 39ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ

06/07/2021, 9:37 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Σε Διαδικτυακό Project στην Κορέα συμμετείχε η Παιδική Χορωδίας Πρέβεζας “Αρμονία”

24/11/2020, 10:30 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites