Συγκίνηση στη Νέα Σινώπη-Ο Αδελφός του Παντελή Παντελίδη φόρεσε την κιτρινόμαυρη στον αγώνα παλαιμάχων στην Πρέβεζα

Είναι η 4η χρονιά που οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ έρχονται στην Πρέβεζα και την Νέα Σινώπη για να τιμήσουν το προσφυγοχώρι της Πρέβεζας αλλά και να τιμηθούν σε αυτό.

 Οι περισσότεροι ήταν εκεί και πρώτος και καλύτερος ο Κώστας Νεστορίδης, ο οποίος δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να επισκεφτεί το τόπο που μεγάλωσε. Σαραφίδης, Αρδίζογλου, Μαύρος,ο δικός μας Λάμπρος Γεωργιάδης και όλοι εκείνοι που έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομα τους στις σελίδες της ιστορίας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου ήρθαν και πάλι εδώ σε έναν φιλικό αγώνα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 Το φετινό φιλικό ήταν διαφορετικό αφού έναν σπουδαίος φίλαθλος της ΑΕΚ, ο Παντελής Παντελίδης το παρακολούθησε από εκεί ψηλά, καμαρώνοντας μάλιστα τον αδελφό του Τριαντάφυλλο να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα και να τιμά τους παλαίμαχους.

Για την Ιστορία, ο αγώνας έληξε 4-3 υπέρ της Θύελλας Σινώπης η οποία έκανε μάλιστα την ανατροπή, με τους παλαίμαχους της ΑΕΚ να διαμαρτύρονται έντονα για την διαιτησία του Ηλία Φίτσα κάτι που ο Στέλιος Σαραφίδης τόνισε στο καθιερωμένο γλέντι που ακολούθησε στο χωριό.

 Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ της Νέας Σινώπης κ. Χρήστος Τερζόγλου καλωσόρισε για 4η συνεχή χρονιά τους Παλαίμαχους στο χωριό της Νέας Σινώπης ενώ ευχαρίστησε όλους εκείνους που συμβάλουν κάθε χρόνο για να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας και αυτή η εκδήλωση.

 Την εκδήλωση άνοιξαν με χορούς του πόντου τα παιδιά του χορευτικού τμήματος του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού συλλόγου Νέας Σινώπης “Διογένης” με το Κώστα Νεστορίδη να μην κρύβει την συγκίνηση για τις ρίζες του.

 Στην φετινή εκδήλωση ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚ Νέας Σινώπης τίμησε για την προσφορά τους στην ΑΕΚ τον Ανδρέα Σταματιάδη,τον Χάρη Κοπιτση, τον Βαγγέλη Βλάχο,τον Ηλία Ατματζίδη,τον Γιώργο Νικολάου από την ΚΑΕ ΑΕΚ και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας Κώστα Μαυριδάκη.

 Η Βραδιά συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική και άφθονο γλέντι…

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites