Τρίτη, 04/08/2020

Οι Σκανδιναβοί τουρίστες βράβευσαν τα καλύτερα ξενοδοχεία της Πάργας για το 2015

Σε μία σεμνή τελετή ο παγκόσμιος τουριστικός Κολοσσός Apollo βράβευσε τα ξενοδοχεία που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους Σκανδιναβούς Τουρίστες που επισκέφθηκαν την πανέμορφη, πολύχρωμη και γραφική Πάργα το 2015.

Η τελετή έλαβε χώρα στο πασίγνωστο Boutique Hotel Villa Rosa στην Παραλία Κρυονέρι και παρευρέθησαν όλοι οι ξενοδόχοι που φιλοξενούν τουρίστες από την Apollo, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας και Ιδιοκτήτης του Parga Beach Resort κ. Στράτος Ιωάννου, ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Πρέβεζας κ. Πολύκαρπος Χαλκίδης κ.α

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο κ.Roger Jarkell  Senior Contracting Manager της Apollo στην περιοχή της Πρέβεζας, ενώ παρουσιάστηκαν συγκριτικά στοιχεία της τουριστικής κίνησης τις περιόδους 2015 και 2016.
Οι Σκανδιναβοί τουρίστες βαθμολόγησαν με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τα ξενοδοχεία της Πάργας, αφού ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες τους.Κατά την διάρκεια της παρουσίασης τονίστηκε ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι Σκανδιναβοί τουρίστες προτιμούν κάθε χρόνο την Πάργα για την ασφάλεια και την φιλοξενία που τους αποπνέει η περιοχή αλλά και για τα οικονομικά πακέτα διακοπών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ