Ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος στην Πρέβεζα

Ο Στάθης Στασινός στη συνέλευση της Οργάνωσης Μελών  του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας – Ξεκινά η εξόρμηση για ενημέρωση, απολογισμό των πεπραγμένων  και ζύμωση με τη τοπική κοινωνία.
«Οι τελευταίοι εννιά μήνες αποδεικνύουν ότι, παρά τις δυσμενείς συνθήκες, έχουμε καταφέρει, με αργά, αλλά σταθερά βήματα, να αφήσουμε το Αριστερό αποτύπωμά μας σε σχέση με τους στρατηγικούς μας στόχους» τόνισε το στέλεχος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Στασινός, στη χθεσινή συνέλευση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στη Λαϊκή Αγορά. Και πρόσθεσε: « Η ελεύθερη πρόσβαση των ανασφάλιστων στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η κάρτα αλληλεγγύης, οι προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού σε νοσοκομεία της χώρας, η ρύθμιση του πλαισίου αδειοδότησης των Μ.Μ.Ε., η αλλαγή στο πλαίσιο λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης, η αντιμετώπιση της διαφθοράς με συντεταγμένους ελέγχους σε όλους τους εποπτευόμενους φορείς του δημοσίου, οι οποίοι λειτουργούσαν ρουσφετολογικά και ασύδοτα όλα τα τελευταία χρόνια, π.χ. το ΚΕΕΛΠΝΟ, είναι ορισμένα από αυτά  που η κυβέρνηση έχει υλοποιήσει».
Στη συνέχεια, μεταξύ άλλων,  ο Στάθης Στασινός επισήμανε « Τα πέντε ¨κλειδιά¨ της Κυβέρνησης: ο νέος αναπτυξιακός νόμος, τα προγράμματα του νέου Ε.Σ.Π.Α.,  η αύξηση του προϋπολογισμού του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, το Αναπτυξιακό Ταμείο και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων ανοίγουν το δρόμο για την ανάκαμψη της οικονομίας στο νομό Πρέβεζας, για μια ανάπτυξη με κοινωνικό-ταξικό και οικολογικό πρόσημο».
Ακολούθως, ο Στάθης Στασινός  επιτέθηκε στη Ν.Δ., καθώς το αίτημά της για κάλπες έμεινε στον «αέρα»,  μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος μεταρρυθμίσεων, επισημαίνοντας: «  Το σενάριο για Grexit και το ενδεχόμενο για «Αριστερή παρένθεση» διαψεύστηκαν από την πραγματικότητα. Η Ν.Δ. βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο. Ας συμβιβαστεί με την ιδέα ότι εκλογές  θα γίνουν τον Σεπτέμβρη του 2019, όπως προβλέπει το Σύνταγμα».
Έπειτα, τα μέλη και τα στελέχη της Ο.Μ. πήραν το λόγο, εξέθεσαν τις πολιτικές τους απόψεις και αποφάσισαν να ξεκινήσουν εξόρμηση στην Πρέβεζα και τα χωριά της ευρύτερης περιοχής τις επόμενες μέρες. Ειδικότερα, για την πόλη της Πρέβεζας αποφασίστηκε η εξόρμηση να ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου, 18 Ιουνίου.
Το «χτένισμα» της ευρύτερης περιοχής έχει τριπλή στόχευση:

α) Να ενημερώσει τους συμπολίτες μας για τη συμφωνία του Eurogroup της 24ης Μαΐου- «κλείσιμο»  αξιολόγησης  και οδικός χάρτης για την ελάφρυνση του χρέους.

β) Να κάνει έναν ανοιχτό στην κοινωνία απολογισμό όλης της προσπάθειας και όλων των πεπραγμένων της κυβέρνησης από τον Ιανουάριο του 2015 έως σήμερα. Σ’ αυτό το πλαίσιο, το σύνθημα της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι « Γυρίζουμε σελίδα : Δίκαιη Ανάπτυξη, Κοινωνική Αλληλεγγύη, Ισχυρή Δημοκρατία».

γ) Προώθηση, επεξεργασίες και ζύμωση με τη τοπική κοινωνία για τα επόμενα θέματα: κοινωνικό κράτος για όλους, δίκαιη ανάπτυξη, δημοκρατικές τομές με ριζοσπαστικό αποτύπωμα, που αποτελούν προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση της χώρας. Σ’ αυτό το πλαίσιο,  θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσο Πετρόπουλο, το απόγευμα της Παρασκευής, 24 Ιουνίου 2016, στη Λαϊκή Αγορά.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites