Γιορτή για τις Ακαδημίες της Νικόπολης


Πραγματοποιήθηκε χθες 15/6 η γιορτή της ακαδημίας μας και η βράβευση των αγωνιστικών τμημάτων μας. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας για να χειροκροτήσει το «παρόν» και το «μέλλον» του Σ.Κ. Νικόπολη και φυσικά να συγχαρεί τις πρωταθλήτριες ομάδες μας Μίνι 2002 και Ανδρών.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο υπεύθυνος υποδομών κ. Θ. Μυζίκος μοίρασε πολλά μπράβο σε μικρούς αθλητές, γονείς και προπονητές για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες υποδομών μας, ενώ ο πρόεδρος του Σ.Κ. Νικόπολη κ. Π. Καρασαβόγλου συνεχάρει όλους τους αθλητές για την επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά , κάλεσε τον κόσμο της Πρέβεζας να αγκαλιάσει την ομάδα μας και απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση σε όποιον επιθυμεί να ασχοληθεί με τα κοινά της αγαπημένης ομάδας.
Ακολούθησε μικρή επίδειξη από τους μελλοντικούς πρωταθλητές των ακαδημιών μας ενώ βραβεύτηκαν τα αγωνιστικά τμήματά μας με αποκορύφωμα την απονομή μεταλλίων και κυπέλλου πρωταθλητή στην ανδρική ομάδα. Οι παίκτες της ομάδας ανδρών με μπροστάρη τον αρχηγό Μιχάλη Παπαμιχαήλ, αμέσως μετά τη βράβευσή τους, τοποθέτησαν το κύπελλο του πρωταθλητή στην αφίσα του Στάθη Παρούση αφιερώνοντας ακόμα μια φορά την φετινή τους επιτυχία στον συμπαίκτη και φίλο που έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας.
Το διοικητικό συμβούλιο και όλη η μπασκετική οικογένεια Σ.Κ. Νικόπολη θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές (μικρούς και μεγάλους) για την φετινή τους πορεία, τους γονείς για την στήριξή τους προς την ομάδα μας και τους προπονητές μας Θοδωρή Ροντογιάννη, Έφη Παππά, Θεόφιλο Λιόντο, Σπύρο Πολίτη και Κώστα Παπίρη , για την εξαιρετική δουλειά τους στις υποδομές μας και στα αγωνιστικά τμήματα. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους επαγγελματίες της πόλης μας για την στήριξη τους στις προσπάθειες μας όλη τη χρονιά και φυσικά να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου για την εξαιρετική μας συνεργασία και για την βοήθειά τους στην προβολή του Συλλόγου μας .

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites