Ολοκληρώνεται σήμερα το 3ο Handmade Project στην Πρέβεζα

Μια ξεχωριστή έκθεση με χειροποίητες δημιουργίες Πρεβεζάνων χειροτεχνών ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα στην Πρέβεζα και ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ στην αίθουσα “Γιάννης Μόραλης” (πρώην Οικία Αθανασιάδη).

Για τους λάτρεις του χειροποίητου στην έκθεση μοναδικής ομορφιάς κοσμήματα, είδη διακόσμησης, παπούτσια και ήδη ατομικής περιποίησης κατασκευασμένα από ιδιαίτερα υλικά.

Δημιουργίες της ‘Αννας Μπαρκούζου  Ξύλα από παλιά καΐκια ,σκουριασμένα καρφιά ,παξιμάδια ,θαλασσόξυλα,σύρματα φλούδες από κορμό πεύκου συνθέτουν τα φυσικά υλικά που χρησιμοποιεί η Άννα Μπαρκούζου για τις δημιουργίες της, τις οποίες μας παρουσιάζει με πολύ αγάπη στο 3ο Handmade Project.
Χειροποίητα Κοσμήματα από την Έλλη Σιαπανίδου
ημιπολύτιμοι ,λίθοι , καουτσούκ,  υφάσματα, χαλκός υγρό γυαλί και αληθινά λουλούδια ,ασημί,μασουρίστρες τσόχα καπάκια από βαζάκια μεταλλικά κουταλάκια είναι όλα εκείνα τα υλικά που κάνουν τα χειροποίητα Κοσμήματα της Έλλης να ξεχωρίζουν.

Πίνακες και πορτρέτα από τον Θανάση Σουγκα

Moustache Crafts –  Σφηρήλατα κοσμηματα και αντικείμενα , κατασκευασμένα απο μπρούτζο ασήμι ,αρζαντού και χαλκό από τον Μήτσο Οικονομόπουλο.

Κατασκευές από φυσικά υλικά καλάμι ξύλο ύφασμα μεταξωτό κορδέλες μεταξωτές και κλωστές , κουμπιά και οτιδήποτε άλλο η Διονυσία μπορεί να δημιουργήσει ιδέες για κόσμημα/τσάντες η πίνακες

Η Γιαννούλη Εύα  εμπνέεται από το φυσικό περιβάλλον και δημιουργεί κοσμήματα από  ασήμι και  ημιπολιτιμους λίθους 

Βάσω Παππά  κατασκευάζει χειροποίητα παπούτσια από δέρμα ύφασμα και διάφορα αξεσουάρ.
Η Ευλαμπία Γραβάνη  χρησιμοποιεί  Πολυμερικό πηλός – υγρό γυαλί και αληθινά λουλούδια και μας παρουσιάζει τις δικές της ιδέες για ξεχωριστά κοσμήματα.

Για όσους προσέχουν την υγεία και την ομορφιά τους ο Γιώργος Γκαρτζονίκας είναι η καλύτερη λύση.Προιόντα κατασκευασμένα από  100% φυσικά υλικά με έλαια από βότανα από την φύση. 

Η έκθεση ολοκληρώνεται σήμερα και όσοι από εσάς κάνετε την καλοκαιρινή σας βόλτα στα στενά της Πρέβεζας, αξίζει να ρίξετε μια ματιά σε αυτές τις ξεχωριστές δημιουργίες των Πρεβεζάνων Χειροτεχνών… στην αίθουσα “Γιάννης Μόραλης”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σήμερα η Δορυφορική μετάδοση της Όπερας “Τραβιάτα” στην Όαση

05/11/2022, 10:42 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Έναρξη δορυφορικών μεταδόσεων από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου 

18/10/2022, 1:00 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις “Νύχτες Ποίησης” στον Κήπο του Λαού ο Θωμάς Ιωάννου

06/09/2022, 9:52 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“ Αγιαντζίκ-Αρχάγγελος δυο πατρίδες” στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου

05/08/2022, 11:00 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση ζωγραφικής “Αιολική Γη ” του Στέλιου Καγιαδάκη στην Δημοτική Πινακοθήκη Γιάννης Μόραλης

18/07/2022, 5:58 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Γλυπτική «ΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ» – Μια συνέντευξη του Πρεβεζάνου γλύπτη

23/02/2022, 6:12 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης παρουσιάστηκε η παράσταση «Τρωάδες» από την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ

29/08/2021, 11:08 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“Μαργιόλα- Τέσσερις Γενιές” στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

05/08/2021, 7:52 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites