Πέμπτη, 24/09/2020

Βενιαμίν Καρακωστάνογλου: «Βάρβαρη Προσβολή κατά των νεκρών η εμμονή ορισμένων να μιλούν για εθνοκάθαρση και όχι για γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου»

Με ιδιαίτερα επικριτικά λόγια εναντίον όσων μιλούν για Εθνοκάθαρση στην περίπτωση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου μίλησε ο Μόνιμος Λέκτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Διεθνολόγος και υποψήφιος ευρωβουλευτής στις ευρωεκλογές του 2014 με την κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου κατά την διάρκεια της 97ης Επετείου Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού που πραγματοποιήθηκαν χθες Σάββατο 19 Μαϊου στην Νέα Σαμψούντα της Πρέβεζας.
Ο κ. Καρακωστάνογλου κατά την διάρκεια της ομιλίας του με θέμα «Η Εξόντωση των Ποντίων,Μικρασιατών και Θρακών Ελλήνων. Γενοκτονία ή Εθνοκάθαρση» έκανε διαχωρισμό των όρων και απέδειξε βάση ιστορικών στοιχείων ότι στην περίπτωση του Ποντιακού Ελληνισμού διαπράχθηκε Γενοκτονία, ενώ αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Φίλη τις χαρακτήρισε ως άστοχες ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως η εμμονή ορισμένων να μην αναγνωρίζουν ότι ο Ελληνισμός του Πόντου υπέστη Γενοκτονία αποτελεί βάρβαρη προσβολή κατά των Νεκρών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ