Συνελήφθη για παράνομες ηλεκτρολογικές εργασίες πρώην Πρόεδρος Τουριστικής Ένωσης της Πρέβεζας

Μάθε τέχνη και άστηνε και άμα πεινάσεις πιάστηνε λέει μία παροιμία η οποία ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του συλληφθέντος για παράνομες ηλεκτρολογικές εργασίες στο σπίτι του, πρώην Προέδρου Ένωσης η οποία ασχολείται με τον τουρισμό.Μάλιστα ο συγκεκριμένος έχασε την ιδιότητα του Προέδρου με απόφαση του Πρωτοδικείου Πρέβεζας πριν από περίπου ένα μήνα, όπως και όλα τα μέλη του Δ.Σ της συγκεκριμένης ένωσης, παρόλο που με τις πλάτες του Δήμου της Πρέβεζας εξακολουθεί να δηλώνει Πρόεδρος.
Συγκεκριμένα λοιπόν και σύμφωνα με τις πληροφορίες του mypreveza.gr σήμερα και ώρα 10 το πρωί , ύστερα από καταγγελία στο Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Π.Ε .Πρέβεζας , αναφορικά με εκτέλεση παράνομων ηλεκτρολογικών εργασιών σε  νεόδμητη οικοδομή , μετέβη στο χώρο η αστυνομία μαζί με τον Πρόεδρο και μέλη του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Π.Ε .Πρέβεζας.

Από τις αρχές διαπιστώθηκε ότι , δύο άτομα εκτελούσαν  ηλεκτρολογικές εργασίες και συγκεκριμένα εκσκαφές  τοιχοποΐας και σωληνώσεις . Κατά τον έλεγχο , το ένα άτομο δήλωσε ιδιοκτήτης της εν λόγω οικοδομής, πρόκειται για τον Πρώην Πρόεδρο του Επαγγελματικού Σωματείου που έχει σχέση με τον Τουρισμό  και το έτερο  βοηθός του , μάλιστα αλλοδαπός , χωρίς καμία άδεια βοηθού ηλεκτρολόγου.

Ο ιδιοκτήτης της οικοδομής ,ο Πρώην Πρόεδρος της Ένωσης που προαναφέραμε,δήλωσε ότι έχει το δικαίωμα να εκτελεί αυτές τις εργασίες καθόσον είναι στην οικία του , κάτι το οποίο όμως δεν ισχύει και δεν είναι  νόμιμο.

Για τον λόγο αυτό ο Ιδιοκτήτης Πρώην Πρόεδρος της εν λόγω ένωσης μαζί με τον βοηθό του οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα όπου θα περάσει από αυτόφωρο.


Για το Γεγονός ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Π.Ε .Πρέβεζας εξέδωσε Δελτίο Τύπου το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites