Κυριακή, 20/09/2020

Συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων Ν. Άρτας είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας

Συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων Ν. Άρτας είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Χρήστος Παπάζογλου.
Το προεδρείο της Ένωσης με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Κώστα Μπανιά κατήγγειλε την παράνομη λειτουργία συνεργείων συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων στην Π.Ε. Άρτας και ζήτησε την παρέμβαση του Επιμελητηρίου προς την αρμόδια αρχή.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες λαμβάνουν χώρα εργασίες επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων οχημάτων σε δεκάδες επιχειρήσεις στην Π.Ε. Άρτας, χωρίς όμως αυτές οι επιχειρήσεις να διαθέτουν την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας συνεργείου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας δεσμεύτηκε & απέστειλε επιστολή προς την Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Άρτας με την οποία ζητάει την επέκταση των ελέγχων για τον εντοπισμό όσων λειτουργούν χωρίς τα νόμιμα δικαιολογητικά- περί ίδρυσης και λειτουργίας συνεργείων- κατά τις απογευματινές ώρες (οπότε και εργάζονται), καθώς και τη σύσταση μικτού κλιμακίου με τη συμμετοχή μέλους του Επιμελητηρίου Άρτας, της  Ένωσης Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων Ν. Άρτας, της Αστυνομίας κ.ά., καθώς τίθενται θέματα ασφάλειας των καταναλωτών και ταυτόχρονα εγείρονται και ζητήματα φοροδιαφυγής και αθέμιτου ανταγωνισμού έναντι των νομίμως λειτουργούντων συνεργείων.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ