Συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων Ν. Άρτας είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας

Συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων Ν. Άρτας είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Χρήστος Παπάζογλου.
Το προεδρείο της Ένωσης με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Κώστα Μπανιά κατήγγειλε την παράνομη λειτουργία συνεργείων συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων στην Π.Ε. Άρτας και ζήτησε την παρέμβαση του Επιμελητηρίου προς την αρμόδια αρχή.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες λαμβάνουν χώρα εργασίες επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων οχημάτων σε δεκάδες επιχειρήσεις στην Π.Ε. Άρτας, χωρίς όμως αυτές οι επιχειρήσεις να διαθέτουν την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας συνεργείου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας δεσμεύτηκε & απέστειλε επιστολή προς την Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Άρτας με την οποία ζητάει την επέκταση των ελέγχων για τον εντοπισμό όσων λειτουργούν χωρίς τα νόμιμα δικαιολογητικά- περί ίδρυσης και λειτουργίας συνεργείων- κατά τις απογευματινές ώρες (οπότε και εργάζονται), καθώς και τη σύσταση μικτού κλιμακίου με τη συμμετοχή μέλους του Επιμελητηρίου Άρτας, της  Ένωσης Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων Ν. Άρτας, της Αστυνομίας κ.ά., καθώς τίθενται θέματα ασφάλειας των καταναλωτών και ταυτόχρονα εγείρονται και ζητήματα φοροδιαφυγής και αθέμιτου ανταγωνισμού έναντι των νομίμως λειτουργούντων συνεργείων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Άρτα : Tελετή θεμελίωσης του Νέου Ιερού Ναού του Δημοτικού Κοιμητηρίου στους Αγίους Αναργύρους

23/09/2021, 2:58 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Στην Άρτα το Πανελλήνιο Πρωταθλήματα Πυγμαχίας Νέων/Νεανίδων & Ανδρών/Γυναικών Under 22 στις 23- 27 Σεπτεμβρίου

23/09/2021, 12:25 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Ομαλά το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Άρτας

13/09/2021, 4:17 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Σ.Ε.Δ.Κ. ΑΡΤΑΣ : Με επιτυχία το Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης

08/09/2021, 10:22 πμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης για όλα τα παιδιά της Άρτας: 7- 10 Σεπτεμβρίου συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά ευπαθών οικογενειών

07/09/2021, 4:22 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων: Ενός λεπτού σιγή για τον Μίκη Θεοδωράκη

07/09/2021, 3:43 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites