Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας “χαρτογραφούν” την ανακύκλωση στον Δήμο Πρέβεζας.

Την επίσκεψη  ομάδας μαθητών του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας  και της εκπαιδευτικού τους Αγαθής Πάμκου, δέχτηκε ο  Αντιδήμαρχος  Περιβάλλοντος Πρέβεζας Παύλος Σαραμπασίνας.
Τα παιδιά, τα οποία αποτελούν μέλη της συντακτικής ομάδας  της εφημερίδας που εκδίδει το σχολείο ενημερώθηκαν από τον  κ.Σαραμπασίνα και τον επόπτη καθαριότητας Βασίλη Λαβδαριά  για θέματα που αφορούν  γενικά την καθαριότητα και ειδικώτερα την ανακύκλωση στον Δήμο.
Ο κ.Σαραμπασίνας  συνεχάρη τους μαθητές για την πρωτοβουλία  τους αλλά και την ευαισθησία που δείχνουν στο θέμα της ανακύκλωσης     με την κατασκευή μουσικών οργάνων από ανακυκλώσιμα υλικά.
Ιδιαίτερη  αναφορά  έκανε δε στο τοπικό σχέδιο  διαχείρισης  απορριμμάτων και στα “πράσινα σημεία”  ενώ όπως υπογράμμισε,  από τη νέα  σχολικη χρονιά θα γίνει εκτενής αναφορά  για  θέματα ανακύκλωσης και περιβάλλοντος  σε όλα τα σχολεία του Δήμου.
Οι μαθητές έλαβαν ως αναμνηστικό  συμβολικό δώρο τσάντες ανακύκλωσης  ενώ δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν μέσω της εφημερίδας τους  τόσο στην σχολική κοινότητας όσο και γενικότερα στην τοπική κοινωνία την συζήτησή τους με τον  Αντιδήμαρχο.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Πρέβεζα γιορτάζει την Ευρωπαϊκή  Εβδομάδα Αθλητισμού

24/09/2021, 3:10 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Παράσταση διαμαρτυρίας στο Σ.ΕΠ.Ε πραγματοποίησαν το Εργατικού Κέντρου και του Σωματείο σερβιτόρων-ξενοδοχειακών υπαλλήλων και συναφών επαγγελμάτων

24/09/2021, 3:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλ. Καχριμάνης : Έχουμε εκφράσει τον προβληματισμό μας για τον κόμβο Καμπής μέχρι την Πρέβεζα και όλο το παραλιακό δίκτυο

24/09/2021, 2:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Βλάβη στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης της Πρέβεζας – Διακοπή νερού τα μεσάνυχτα της Κυριακής

24/09/2021, 1:39 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με ερώτηση τους στη βουλή ο Κώστας Μπάρκας και άλλοι 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από την Υπουργό Παιδείας να παραμείνει το Πανεπιστημιακό τμήμα στην Πρέβεζα

24/09/2021, 12:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιτροπή ΠΡΕΒΕΖΑ 1821-2021: Με επιτυχία η προγραμματισμένη ομιλία της καθηγήτριας Μαρίας Νεγρεπόντη- Δεληβάνη

24/09/2021, 11:56 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites