Κωνσταντίνος Μίχαλος από την Πρέβεζα: Πύρρειος νίκη της κυβέρνησης η συζήτηση για το χρέος

Έναρξη εργασιών χθες στην Πρέβεζα για την Γενική Εαρινή Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.Κατά την διάρκεια της έγκρισης του Διοικητικού Απολογισμού της ΚΕΕΕ για το έτος 2015, μετά την εισήγηση του Γενικού Γραμματέα Παναγιώτη Αγνιάδη ο κ. Μίχαλος απαντώντας στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Γκρέκη για το αν η ΚΕΕΕ πέτυχε ικανοποίηση των αιτημάτων της από την Κυβέρνηση, ο κ. Μίχαλος είπε χαρακτηριστικά πως με την σημερινή κυβέρνηση κανένας  φορέας στις εισηγήσεις που έχει κάνει δεν έχει καταφέρει να έχει την διείσδυση που  θα ήταν και η επιθυμητή από πλευράς των επαγγελματιών, ενώ χαρακτήρισε το 2015 ως μια καταστροφική χρονιά από πλευράς άσκησης πολιτικής.Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα είπε, ο ίδιος λαμβάνει μηνύματα πως θα υπάρξει καλύτερη συνεργασία στο άμεσο χρονικό διάστημα καθώς στις 24 Μαίου ολοκληρώνεται η πολυαναμενόμενη αξιολόγηση.
Ο κ. Μίχαλος αναφέρθηκε και στο ζήτημα του Ελληνικού Χρέους τονίζοντας πως ήταν μία Πύρρειος Νίκη αυτή της Κυβέρνησης το να καταφέρει την επισημοποίηση της συζήτησης του Ελληνικού χρέους με τους Ευρωπαίους εταίρους καταλογίζοντας της όμως ευθύνες για τα βαρύτατα μέτρα που πλήττουν τον επαγγελματικό κόσμο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ, η συμφωνία η οποία πρόκειται να κλείσει η κυβέρνηση θα δημιουργήσει σταθερότητα στο Τραπεζικό Σύστημα,αλλά και ένα διαφορετικό κλίμα επενδύσεων στην χώρα.

Στα της Γενικής Συνέλευσης, μετά το πέρας της, οι επίσημοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ομορφιές της πόλης μας αφού το επιμελητήριο Πρέβεζας φρόντισε να προβάλει ένα βίντεο με τα τοπία και την ιστορία της περιοχής,ενώ η πρώτη μέρα εργασιών έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο καθώς παρατέθηκε επίσημο δείπνο στο οποίο οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν τις γαστρονομικές γεύσεις της περιοχής μας. Πριν το δείπνο το Επιμελητήριο της Πρέβεζας βράβευσε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες της περιοχής που έχουν προσφέρει στην τοπική οικονομία , όπως ο Νίκος Καράμπελας, το ξενοδοχείο Parga Beach Resort, η Οικογένεια Τέφα, ενώ ξεχωριστές ήταν οι βράβευσεις τόσο του ιδρυτή του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Φώτη Λαϊνα ο οποίος όμως δεν απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όσο και των δύο Παγκόσμιων Πρωταθλητών μας των Special Olympics Χρήστο Πάκο και Διονύση Βουκελάτο.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορταζ από την πρώτη μέρα της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΕΕ

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites