Πέμπτη, 24/09/2020

Έδωσε και πάλι ζωή στους Αγίους Αποστόλους το 2ο Ποδηλατικό Πικ Νικ Εποχής

Εικόνες μιας άλλης εποχής είδαμε για ακόμα μία φορά στις κατασκηνώσεις των Αγίων Αποστόλων,ένα από τα ομορφότερα σημεία της Πρέβεζας, με πλούσια βλάστηση και θέα στον Αμβρακικό Κόλπο.

Πλήθος ποδηλάτων ξεκίνησαν στις 11:00 το πρωί από την Πλατεία Ανδρούτσου και κάνοντας μια υπέροχη σε ομορφιά διαδρομή από το Βαθύ, έφθασαν στον χώρο των παλαιών κατασκηνώσεων στους Αγίους Αποστόλους.

«Είχαμε να παίξουμε έτσι από παιδιά» η ατάκα της φίλης Δέσποινας (ξέρει εκείνη) και ήταν όντως έτσι, αφού μικροί και μεγάλοι ένιωσαν και πάλι παιδιά παίζοντας κλασσικά παιχνίδια όπως αμπαλί, μήλα, χούλα χούπ κ.α.

Η φύση ανοίγει τα μυαλά και βοηθάει στην αυτοσυγκέντρωση και για αυτό το κιόσκι της Σκακιστικής Ένωσης ήταν και πάλι στην θέση του, ενώ αυτή τη φορά οι πιο μερακλήδες έφεραν μαζί τους και ψησταριές μπαίνοντας κατευθείαν στο …. «ψητό».

Οι Φίλοι Επιτραπέζιας αντισφαίρισης Πρέβεζας είχαν και αυτοί ενεργό συμμετοχή στο Πικ Νικ δίνοντας το δικό τους στίγμα, με τον εξοπλισμό τους να βρίσκεται στο …επίκεντρο!!!

Σε περίοπτη θέση και οι κλασσικές βέσπες που έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα.
Για την πραγματοποίηση αυτής της πολύ όμορφης εκδήλωσης συνέβαλαν φορείς και ομάδες της Πρέβεζας και συγκεκριμένα το Εικαστικό Εργαστήρι Παντοκράτορα, η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία / Παράρτημα Πρέβεζας, το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας, η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα”, η Σκακιστική Ένωση Πρέβεζας, ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Θωμά, ο Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Πρέβεζας, ο Σύλλογος Φίλων του «Αμπαλί» Πρέβεζας  και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Πρέβεζας.

Στόχος των διοργανωτών ήταν η ανάδειξη και προβολή αυτού του  φυσικού και ανεκμετάλλευτου πλούτου της πόλης μας που κινδυνεύει με ολοσχερή καταστροφή,  η ανάσυρση στη μνήμη της παλιάς Πρέβεζας της παρέας και της αλληλεγγύης, η  διασκέδαση, η φιλία, η χαρά και το …κέφι όλων και για ακόμα μία φορά των πέτυχαν.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ