Deli & Bar: Ένα Πραγματικό στολίδι στο Ιστορικό Κέντρο της Πρέβεζας!

Η διακόσμηση του ξεχωριστή, το περιβάλλον του δροσερό και η ατμόσφαιρά του αρμονική. Το Deli & Bar εδώ και λίγες μέρες αποτελεί την νέα πρόταση για τις βραδυνές μας εξόδους στην Πρέβεζα.
Σε ένα ιστορικό κτήριο της πόλης στην Λόρδου Βύρωνος 11, δύο φίλοι δημιούργησαν έναν όμορφο και ξεχωριστό χώρο στον οποίο κυριαρχεί η απόλυτη αρμονία, το φιλικό περιβάλλον και άψογη εξυπηρέτηση.

Στο Deli & Bar σαν πρώτο “πιάτο”  θα γευθείτε ένα ζεστό χαμόγελο, σαν δεύτερο μια γλυκιά καλησπέρα που θα σας φτιάξει την διάθεση και το κυρίως “πιάτο” περιλαμβάνει όλα εκείνα τα υλικά που θα σαν κάνουν να θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε.

Σε αυτή την όμορφη γωνιά της πόλης έχεις πολλά να δεις και ακόμα περισσότερα για να διαλέξεις.
Μέσα από μία πλούσια ποικιλία κρασιών , μπύρας και δροσερών-εξωτικών Coctails αλλά και πληθώρα γεύσεων από όλο το κόσμο το Deli & Bar θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες και θα περάσετε ευχάριστες μοναδικές στιγμές.
Η Προσεγμένη Κουζίνα αλλά και το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην Πρέβεζα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μοναδικές Ασιατικές γεύσεις κάνουν το Deli & Bar να ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα.

Η ευχάριστη χαλαρή μουσική σε συνδυασμό με την πεντακάθαρη ατμόσφαιρα που δημιουργεί η έλλειψη καπνού στο χώρο , μιας και το Deli & Bar είναι το πρώτο μαγαζί της πόλης, το οποίο τολμά και δεν επιτρέπει το κάπνισμα, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, θα σας κάνει κυριολεκτικά να το λατρέψετε, αφού οι μόνες αισθήσεις που θα νιώσετε σε αυτό το χώρο θα είναι, χαλάρωση, ξεκούραση και ευεξία.

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites