“Στην Πρέβεζα παράγεται πολιτισμός”- Όλα έτοιμα για το 14ο Preveza Jazz Festival

 Όλα έτοιμα για τον Μουσικό Θεσμό που πραγματοποιείται στην πόλη της Πρέβεζας τα τελευταία 14 χρόνια και δεν είναι άλλο από το Preveza Jazz Festival, ένα από τα δύο μοναδικά διεθνή Jazz Festival της χώρας μας.

 Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα το πρωί οι διοργανωτές του 14ου Preveza Jazz Festival τονίστηκε από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για Θέματα Πολιτισμού κ. Κοσμά Κορωναίο πως “Στην Πρέβεζα παράγεται πολιτισμός” αφού την τριήμερη αυτή μουσική γιορτή που θα γίνει στην πόλη μας θα ανοίξουν και θα κλείσουν παιδιά της Πρέβεζας, τα οποία έχουν σπουδάσει στο Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του μαθητή γυμνασίου από την Πάργα Σπύρου Γάτου ο οποίος θα ανοίξει την αυλαία την Παρασκευή το βράδυ στην Πλατεία Δικαστηρίων.

 Ο κ. Μήτσιος αφού ευχαρίστησε την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, το Δήμο και όλους τους χορηγούς για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια, δήλωσε χαρακτηριστικά ” Χωρίς την Βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας, του Δήμου και των Χορηγών δεν θα μπορούσε να υπάρχει αυτό το πράγμα, όσο ψυχή και να διαθέτει κάποιος”, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην τεράστια αποδοχή του Δήμου Ζηρού ο οποίος άνοιξε “την αγκαλιά” του στο Jazz Festival και στα πλαίσια επέκτασης του Θεσμού θα φιλοξενήσει το 1o Jazz Festival στο Δήμο Ζηρού.
Ο κ. Μήτσιος στέλνοντας κάλεσμα σε όλο τον κόσμο που του αρέσει η Μουσική τόνισε πως το Preveza Jazz Festival είναι για όλα τα γούστα και όχι μόνο για τους φανατικούς του είδους.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για αυτό το θεσμό δήλωσε την επιθυμία του τέτοιου είδους εκδηλώσεις να γίνονται και σε αρχαιολογικούς χώρους της Πρέβεζας καθώς και να ενταχθούν στις πολιτιστικές διαδρομές.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σήμερα η Δορυφορική μετάδοση της Όπερας “Τραβιάτα” στην Όαση

05/11/2022, 10:42 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Έναρξη δορυφορικών μεταδόσεων από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου 

18/10/2022, 1:00 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις “Νύχτες Ποίησης” στον Κήπο του Λαού ο Θωμάς Ιωάννου

06/09/2022, 9:52 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“ Αγιαντζίκ-Αρχάγγελος δυο πατρίδες” στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου

05/08/2022, 11:00 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση ζωγραφικής “Αιολική Γη ” του Στέλιου Καγιαδάκη στην Δημοτική Πινακοθήκη Γιάννης Μόραλης

18/07/2022, 5:58 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Γλυπτική «ΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ» – Μια συνέντευξη του Πρεβεζάνου γλύπτη

23/02/2022, 6:12 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης παρουσιάστηκε η παράσταση «Τρωάδες» από την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ

29/08/2021, 11:08 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“Μαργιόλα- Τέσσερις Γενιές” στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

05/08/2021, 7:52 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites