Σάββατο, 26/09/2020

«Στην Πρέβεζα παράγεται πολιτισμός»- Όλα έτοιμα για το 14ο Preveza Jazz Festival

 Όλα έτοιμα για τον Μουσικό Θεσμό που πραγματοποιείται στην πόλη της Πρέβεζας τα τελευταία 14 χρόνια και δεν είναι άλλο από το Preveza Jazz Festival, ένα από τα δύο μοναδικά διεθνή Jazz Festival της χώρας μας.

 Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα το πρωί οι διοργανωτές του 14ου Preveza Jazz Festival τονίστηκε από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για Θέματα Πολιτισμού κ. Κοσμά Κορωναίο πως «Στην Πρέβεζα παράγεται πολιτισμός» αφού την τριήμερη αυτή μουσική γιορτή που θα γίνει στην πόλη μας θα ανοίξουν και θα κλείσουν παιδιά της Πρέβεζας, τα οποία έχουν σπουδάσει στο Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του μαθητή γυμνασίου από την Πάργα Σπύρου Γάτου ο οποίος θα ανοίξει την αυλαία την Παρασκευή το βράδυ στην Πλατεία Δικαστηρίων.

 Ο κ. Μήτσιος αφού ευχαρίστησε την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, το Δήμο και όλους τους χορηγούς για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια, δήλωσε χαρακτηριστικά » Χωρίς την Βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας, του Δήμου και των Χορηγών δεν θα μπορούσε να υπάρχει αυτό το πράγμα, όσο ψυχή και να διαθέτει κάποιος», ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην τεράστια αποδοχή του Δήμου Ζηρού ο οποίος άνοιξε «την αγκαλιά» του στο Jazz Festival και στα πλαίσια επέκτασης του Θεσμού θα φιλοξενήσει το 1o Jazz Festival στο Δήμο Ζηρού.
Ο κ. Μήτσιος στέλνοντας κάλεσμα σε όλο τον κόσμο που του αρέσει η Μουσική τόνισε πως το Preveza Jazz Festival είναι για όλα τα γούστα και όχι μόνο για τους φανατικούς του είδους.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για αυτό το θεσμό δήλωσε την επιθυμία του τέτοιου είδους εκδηλώσεις να γίνονται και σε αρχαιολογικούς χώρους της Πρέβεζας καθώς και να ενταχθούν στις πολιτιστικές διαδρομές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ