Πέμπτη, 24/09/2020

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται …

Σχετικά με το σάλο και το θόρυβο που έχουν προκαλέσει οι επιλογές του Δήμου Πρέβεζας, όσων αφορά τους Λαμπαδηδρόμους και την μη τήρηση των κριτηρίων επιλογής που έχει θέσει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, κάτι που είναι ολοφάνερο σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι αν μη τι άλλο ξεκάθαρο ότι ο θόρυβος αυτός δεν αγγίζει μία ολυμπιονίκη!
Πολλά γράφονται τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν δόση αλήθειας, όμως στην περίπτωση Ολυμπιονικών, Παγκόσμιων Πρωταθλητών,Πρωταθλητών Ευρώπης,Βαλκανιονικών και Πρωταθλητών Ελλάδος ειδικά σε Ολυμπιακά Αθλήματα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις!
Για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις λοιπόν ο όλος θόρυβος είναι ευκόλως εννοούμενο ότι δεν αφορά την Ολυμπιονίκη Αθηνά Παπαγιάννη, ούτε βέβαια θίγει κανέναν από τους υπόλοιπους 6 λαμπαδηδρόμους που θα «κουβαλήσουν» στα χέρια τους τη δάδα στην Πρέβεζα.
Κανείς δεν ανέφερε πως αυτοί οι άνθρωποι δεν αξίζουν να είναι λαμπαδηδρόμοι, αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως σε ορισμένες περιπτώσεις κάποιοι άλλοι συμπολίτες μας βάσει της προκήρυξης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, είχαν προτεραιότητα η οποία δεν τηρήθηκε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ