Τετάρτη, 30/09/2020

Συνάντηση εργασίας μεταξύ της Διοίκησης του ΤΕΙ Ηπείρου και του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε (6-4-2016) μεταξύ της Διοίκησης του ΤΕΙ Ηπείρου και του Επιμελητηρίου Πρέβεζας σε συνέχεια του μνημονίου συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ των δύο φορέων. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του ΤΕΙ,  o Πρόεδρος Ε. Γλαβάς, οι Αναπληρωτές Πρόεδροι Ι. Γκανάς, Α. Τσίνας, ο Καθηγητής του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Ε. Χύτης και εκ μέρους του Επιμελητηρίου ο Πρόεδρος Γ. Γιαμάς.
Στόχος της συνάντησης ήταν ο σχεδιασμός των κοινών δράσεων μεταξύ του ΤΕΙ Ηπείρου και του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας. Τα συνεργαζόμενα μέρη, αξιοποιώντας το επιστημονικό δυναμικό και τη γνώση, ο καθένας στον τομέα του, θα σχεδιάσουν καινοτόμα αναπτυξιακά προγράμματα κοινού ενδιαφέροντος με στόχο την ανάπτυξη και την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών. Στόχος είναι διασύνδεση της επιστημονικής γνώσης και της επιχειρηματικότητας, με αξιοποίηση της εφαρμοσμένης έρευνας, των βέλτιστων πρακτικών και της καινοτομίας στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Παράλληλα θα οργανωθούν εκπαιδευτικά σεμινάρια στελεχών των τοπικών επιχειρήσεων αλλά και άσκηση φοιτητών του ΤΕΙ σε επιχειρήσεις.
Τέλος συστήθηκε ομάδα εργασίας η οποία θα αναλάβει τις οργανωτικές λεπτομέρειες για τις δράσεις που θα σχεδιαστούν έτσι ώστε τα δύο συνεργαζόμενα μέρη να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ