Κυριακή, 16/06/2019

Νέο δυναμικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Πρέβεζα

 Συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Απρίλη, στα παλιά ΚΤΕΛ στην Πρέβεζα, ενάντια στο νομοσχέδιο – λαιμητόμο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, μετά από σχετικό κάλεσμα της γραμματείας Πρέβεζας του ΠΑΜΕ και των σωματείων που συσπειρώνονται σε αυτό.

Την κεντρική ομιλία στη συγκέντρωση πραγματοποίησε, ο Γιώργος Πούμπης, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας και πρόεδρος του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Πρέβεζας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νέα μέτρα που ετοιμάζεται να φέρει για ψήφιση η κυβέρνηση, με το ασφαλιστικό και φορολογικό, με τα οποία διαλύει τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης και επιβάλλει νέα φοροληστεία στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, για τα συμφέροντα και τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων. Στην ομιλία τονίστηκε επίσης η αναγκαιότητα να συνεχιστεί το επόμενο χρονικό διάστημα, ακόμη πιο αποφασιστικά και μεθοδικά, η προετοιμασία και οργάνωση της 48ωρης απεργίας, όταν το νομοσχέδιο – λαιμητόμος έρθει για ψήφιση στη βουλή, καθώς και η προσπάθεια να στηθεί εργατικό – λαϊκό μπλόκο στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ που τσακίζουν το λαό για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.
Ακολούθησε πικετοφορία και πορεία στους δρόμους της Πρέβεζας, με κεντρικό σύνθημα : «Πάρτε πίσω το νόμο – λαιμητόμο. Να πληρώσει το κράτος και η εργοδοσία».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ