Μήνυμα του Νέου Προέδρου της ΝΟΔΕ Πρέβεζας κ. Νίκου Τζίμα

Νεοδημοκράτες & Νεοδημοκράτισες ,
Προηγήθηκαν πανελλαδικά , οι επιτυχημένες εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο., Συμβουλίων Τοπικών Οργανώσεων, Προέδρων ΟΝΝΕΔ , Εκλεκτόρων για το προσεχές Συνέδριό μας και θεματικών Τομεαρχών της ΝΟΔΕ . Ενώ προχτές , Κυριακή 17 Απριλίου , διεξήχθησαν , οι εκλογές για την ανάδειξη των Προέδρων των ΝΟΔΕ . Για αυτή την διαδικασία , εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου να διεκδικήσω το Αξίωμα του Προέδρου της ΝΟΔΕ Πρέβεζας , δύο μήνες νωρίτερα από την ημερομηνία διεξαγωγής . Σε αυτό το διάστημα , ήρθα σε επαφή με όλα τα στελέχη του Νομού μας , γνωστοποιώντας την πρόθεση μου αυτή και συζητώντας μαζί τους , τις απόψεις τους καθώς και τους προβληματισμούς τους . Μία εμπειρία εποικοδομητική παρά το σύντομο της διάρκειας της .
Όπως γνωρίζετε δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα . Γι’ αυτό και η Ν.ΕΦ.Ε. βάσει του άρθρου 6 ( παρ. 4, 5, 6 ) με αριθ. Πρωτοκόλλου 267 / 19-2-2016 εγκυκλίου της Γραμματείας Οργανωτικού , προέβη στην ανακήρυξη μου στο Αξίωμα του Προέδρου της ΝΟΔΕ Πρέβεζας .
Θέλω , να ευχαριστήσω θερμά για την στήριξη και την αποδοχή , τον Βουλευτή του Νομού μας , κ. Στέργιο Γιαννάκη , όλους τους πρώην Βουλευτές και Πολιτευτές του Νομού μας καθώς και όλα τα Άξια στελέχη μας , που όλοι μαζί , καθολικά , αναγνωρίσανε στο πρόσωπό μου , την πολυετή πολιτική μου εμπειρία , το ήθος , την εντιμότητα και κυρίως την διάθεση και την αποφασιστικότητα για ανασυγκρότηση της λειτουργίας του Κόμματος στο Νομό μας , για την συμβολή μου στο άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία και στην επαναπροσέγγιση της νεολαίας μας , το μέλλον αυτού του τόπου.
Γνωρίζω καλά τη δυσκολία και την ευθύνη του εγχειρήματος που αναλαμβάνω . Είμαι όμως πανέτοιμος . Θα βαδίσω το δρόμο του έντιμου πολιτικού αγώνα , με οδοδείκτη αλάθευτο τις αξίες και τις πολιτικές παρακαταθήκες , με τις οποίες γαλουχήθηκα στη Νέα Δημοκρατία από όλες τις θέσεις που αξιώθηκα να υπηρετήσω και με εμπιστεύτηκαν, κατά καιρούς , με την ψήφο τους οι άξιοι συμπορευτές μου στην παράταξη .
Οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε , πέρα από υπευθυνότητα και σοβαρότητα , απαιτούν ηρεμία , νηφαλιότητα , ψυχραιμία , σύνθεση , γνώση, εμπειρία , διάθεση εποικοδομητικής συνεργασίας, αλλά και ρήξεις όπου διακυβεύονται σημαντικά εθνικά και τοπικά θέματα. Απαιτούν κυρίως, ουσιαστικό και παραγωγικό πολιτικό λόγο, με προτάσεις ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες, για τα φλέγοντα προβλήματα του μέσου Έλληνα, όπως η ανεργία και η οικονομική καχεξία. Απαιτούν επιχειρήματα κι όχι άγονες κραυγές λαϊκισμού και δημαγωγίας.
Και στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανένας . Σας καλώ όλους , να γίνετε αρωγοί και συμμέτοχοι στον αγώνα που ξεκινάμε ήδη από την επόμενη Δευτέρα για να κάνουμε ξανά την Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση και τον Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό της χώρας.
Κλείνοντας , θέλω να ευχαριστήσω τα 4000 μέλη μας για την μεγάλη τους συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές , την Ν.ΕΦ.Ε. και τις ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. για το άψογο και αδιάβλητο των διαδικασιών καθώς και τους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ & της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ για την σημαντικότατή τους προσφορά στη διενέργεια των εκλογών .
Τέλος , όλοι εμείς στην ΝΟΔΕ , αναμένοντας την Ανάσταση του Θεανθρώπου , Σας ευχόμαστε το Άγιο Φως να φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας .
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
σε όλους & όλες !

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites