Τρίτη, 29/09/2020

Με απόλυτη επιτυχία η άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας στο Νοσοκομείο

Στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης των Υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου και ώρα 10:00 το πρωί « ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ» με τη συμμετοχή και άλλων Υπηρεσιών, στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.
Το σενάριο της άσκησης προέβλεπε την εκδήλωση πυρκαγιάς στο υπόγειο της πτέρυγας Α στην αποθήκη φαρμακευτικού υλικού εντός της οποίας υπάρχει ένα (1) εγκλωβισμένο άτομο που λόγω εισπνοής καπνών έχει χάσει της αισθήσεις του.
Η Πυροσβεστική κατόπιν ειδοποίησης για την εκδήλωση της πυρκαγιάς σημαίνει συναγερμό, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνει την ΕΛ.ΑΣ. και τον ΔΕΔΔΗΕ.
Η πυροσβεστική έξοδος που αναχωρεί για τον τόπο του συμβάντος αποτελούνταν από τρία (3) πυροσβεστικά οχήματα και δέκα (10) άτομα.
Η πυροσβεστική έξοδος μετά από συντονισμένες ενέργειες, υπό τις οδηγίες του επικεφαλής, προέβη στην κατάσβεση της πυρκαγιάς ενώ ταυτόχρονα εντοπίστηκε το εγκλωβισμένο άτομο το οποίο και διασώθηκε.
Στη συνέχεια μετά την επιστροφή όλων των πυροσβεστικών δυνάμεων στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας ακολούθησε απολογισμός, παρατηρήσεις, κριτική και προτάσεις για την όλη διεξαγωγή της άσκησης ετοιμότητας.Ενώ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαϊλη όπου τον ενημέρωσε για την έκβαση της άσκησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ