Τετάρτη, 30/09/2020

Let’s Do It Preveza 2016-Οι πολίτες καθάρισαν την Πρέβεζα σε μία ημέρα!!!

Οργανώσεις, σύλλογοι και φορείς ένωσαν για 5η συνεχόμενη χρονιά τις δυνάμεις τους σε κάθε γωνιά της Πρέβεζας στα πλαίσια των καθαρισμών σε ακτές και δασικές περιοχές «Let’s do it Greece». Πάνω 50 σύλλογοι, φορείς, σχολεία και εθελοντικές οργανώσεις δήλωσαν φέτος συμμετοχή στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας για τη φετινή δράση.

 Πρόκειται για μια εθελοντική εκστρατεία που ξεκίνησε από νέα παιδιά της χώρας μας, με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλη τη χώρα!

Ξεχωριστή ήταν και φέτος η δράση της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Νομού Πρέβεζας, η οποία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αλιέων Πρέβεζας «Η Λασκάρα» συνέχισαν για ακόμα μία χρονιά την παράδοση και πραγματοποίησαν τον υποβρύχιο καθαρισμό του Λιμανιού της Πρέβεζας.

 Για ακόμα μία χρονιά μέσα από τον βυθό του λιμανιού της πόλης ανασύρθηκαν κάδοι απορριμάτων, λάστιχα, μπουκάλια,ακόμα και ομπρέλες …

 Στη φετινή εκστρατεία συνέβαλε και ο Δήμος Πρέβεζας, ο οποίος καθάρισε κομμάτι στην Κυανή Ακτή, ενώ παρόν στη δράση έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Πρέβεζας κ. Παύλος Σαραμπασίνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ