Τρίτη, 29/09/2020

1ο ΓΕΛ Πρέβεζας: «Πάμε στην Κύπρο για την πρωτιά»

Στο ΣΤΑΘΜΟ της Πρέβεζας και την εκπομπή ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση με τον δημοσιογράφο Σπύρο Πλέουρα μίλησαν 4 μαθητές – αθλητές του 1ου Γενικού Λυκείου Πρέβεζας , η ομάδα volley του οποίου θα ταξιδέψει την Τρίτη στην Κύπρο για να εκπροσωπήσει το σχολείο της πόλης μας στο Final Four του σχολικού πρωταθλήματος Ελλάδας-Κύπρου.Οι μαθητές της 3ης Λυκείου Χρήστος Γεωργοκίτσιος και Γιώργος Σολδάτος , αλλά και οι βενιαμίν της ομάδας Τάσος Αρμπυρος, Χρήστος Γρηγορόπουλος, μίλησαν για την μέχρι τώρα πορεία τους στο σχολικό πρωτάθλημα, αλλά και για τους στόχους που έχουν στο Final Four στη Κύπρο.Εκτός από την εξαιρετική απόδοση των ίδιων στην πορεία αυτή σύμφωνα με τα παιδιά συνέβαλαν τόσο οι προπονητές Βιργινία Καλογήρου και Γρηγόρης Τσεκούρας αλλά και όλο το σχολείο που τους παρέχει μεγάλη στήριξη.
Στόχος της ομάδας είναι να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της ώστε να φέρει τη πρωτιά στην πόλη μας, είναι αποφασισμένοι για αυτό, ωστόσο αναγνωρίζουν ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο μιας και το επίπεδο στο Final Four είναι πολύ υψηλό και τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.
Ανεξαρτήτου αποτελέσματος βέβαια τα παιδιά ήδη έχουν κάνει την πόλη μας υπερήφανη με την μέχρι τώρα πορεία τους και το ήθος τους. Πρόκειται για συγκροτημένα παιδιά και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους γονείς, όσο και τους καθηγητές τους. Για την Πρέβεζα αυτά τα παιδιά είναι ήδη νικητές.
Ακούστε την συνέντευξη των μαθητών 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ