Πέμπτη, 24/09/2020

Το Αρχαίο Θέατρο της Νικόπολης, θα ανοίξει και πάλι για το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας;;;

Στο Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Σταθμός της Πρέβεζας και την εκπομπή ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση με τον Δημοσιογράφο Σπύρο Πλέουρα μίλησε ο Διευθυντής του Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας και εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας κ. Κοσμάς Κορωναίος.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Κορωναίο, ένα μήνα πριν κλείσουν οι συμμετοχές το ενδιαφέρον είναι πάρα πολύ μεγάλο κυρίως από χώρες του Ρωσικού τόξου, ενώ ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή οι 10 πρώτες χορωδίες, από χώρες όπως ο Καναδάς, η Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο,τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Πολωνία και την Τσεχία. Φέτος αναμένονται να επισκεφθούν την πόλη μας για το χορωδιακό φεστιβάλ για τέσσερις τουλάχιστον ημέρες από τις 7 έως τις 10 Ιουλίου 2016, περίπου 1000-1200 άτομα.
Ο κ. Κορωναίος αναφέρθηκε για την χρόνια επιδίωξη των διοργανωτών να υπάρξει μία εκδήλωση του Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ της Πρέβεζας στο Αρχαίο Θέατρο της Νικόπολης και πάλι μετά από 30 περίπου χρόνια, ωστόσο φέτος μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών υπάρχει η πεποίθηση ότι φέτος αυτός ο ιδανικός χώρος θα ανοίξει για το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ