Παρασκευή, 25/09/2020

Η Thomas Cook προσγειώνεται στην Πρέβεζα

Η GSA Discover the World παρουσιάζει τα δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2016 του ομίλου Thomas Cook Group Airlines, που περιλαμβάνει τις αεροπορικές εταιρείες Condor [DE], Thomas Cook Airlines Belgium [HQ] και Thomas Cook Airlines UK [MT]. 


Ο όμιλος έχει έδρα τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βέλγιο και το δίκτυό της καλύπτει περισσότερους από 70 δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη, Mέση Ανατολή, Αφρική, Ινδικό Ωκεανό, Βόρεια, Νότια & Κεντρική Αμερική, Καναδά και Καραϊβική. Ο στόλος της αποτελείται από 89 αεροσκάφη Airbus A319-320-321-330 και Boeing 757-767ER.


Η κύρια βάση της είναι τα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης, Λονδίνου και Μάντσεστερ από όπου αναχωρούν οι περισσότερες πτήσεις. Δευτεροβάθμια βάση είναι το Μόναχο και οι Βρυξέλλες όπως κι άλλα αεροδρόμια της Γερμανίας και Ηνωμένου Βασίλειου. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο οι πτήσεις πραγματοποιούνται από Απρίλιο έως τέλος Οκτωβρίου. H εταιρεία εκτελεί απευθείας πτήσεις από 16 ελληνικά και 2 κυπριακά αεροδρόμια προς διάφορες πόλεις της Γερμανίας Βελγίου και Ηνωμένου Βασίλειου.


Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα πετά από Άραξο, Χανιά, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Καβάλα, Κέρκυρα, Κως, Μυτιλήνη, Μύκονος, Πρέβεζα, Ρόδο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Βόλο, Ζάκυνθος και Κεφαλονιά προς 8 αεροδρόμια στη Γερμανία, δύο αεροδρόμια στο Βέλγιο και 10 αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από την Κύπρο η εταιρεία πετά από Πάφο και Λάρνακα προς δύο αεροδρόμια στο Βέλγιο και 10 αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο. 
traveldailynews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ