Τρίτη, 22/09/2020

Η Πρέβεζα ως Βασίλισσα του Καρναβαλιού θα καθίσει κανονικά στο Θρόνο της!

Η Πρέβεζα πλέον έχει δύο πολύ μεγάλα Καρναβάλια και δικαίως στέφεται και φέτος η Βασίλισσα του Καρναβαλιού σε ολόκληρη την Βορειοδυτική Ελλάδα.
Πάνω από 3000 Καρναβαλιστές είναι έτοιμοι και περιμένουν η ώρα να πάει 19:00 για να συναντηθούν σε ακόμα ένα ραντεβού με την Καρναβαλική Ιστορία της πόλης μας.
Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές, κινούνται διαδικαστικά θέματα της τελευταίας στιγμής, ο καιρός που πολλοί αναρωτιόντουσαν για το τι θα γίνει, μπορεί να μην είναι απόλυτα φιλικός, όμως δεν είναι και τόσο εχθρικός, ώστε να βάλει φρένο στο Μεγαλείο του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Σάββατο 12 Μαρτίου σήμερα και το μεγαλύτερο Καρναβάλι της Βορειοδυτικής Ελλάδας, που διοργανώνει στην Πρέβεζα, το Καρναβαλικό Κομιτάτο, έχει την τιμητική του. Από τις 7 το απόγευμα που ξεκινά η παρέλαση, μέχρι το πρωί, η περιοχή μας, θα ζήσει κάτι που δεν έχει ξαναζήσει ποτέ, άλλη φορά. Για σένα, που δεν βρήκες τρόπο να μπεις σε κάποιο γκρουπ, φόρα όποια αποκριάτικη στολή μπορείς κι έλα να παρελάσεις και να διασκεδάσεις μαζί μας. Ούτε ο καιρός δεν μπορεί να σταματήσει, το πάθος, την ορμή, τη φλόγα και τη διάθεση΄των Χιλιάδων Καρναβαλιστών του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Αύριο Κυριακή 13 Μαρτίου στις 19:00 μ.μ, πραγματοποιείται η τελετή λήξης του Καρναβαλιού, με την καύση του Καρνάβαλου, τις βραβεύσεις, τα βεγγαλικά κι ένα υπέροχο φαντασμαγορικό θέαμα, καλούνται οι Καρναβαλιστές από όλα τα Γκρουπ, να φορέσουν την Κυριακή τις στολές που φορούσαν στην παρέλαση του Σαββάτου! Καλή Αποκριά σε όλους και σε όλες!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ