Η Αστυνομία έκανε τσακωτούς παράνομους “ηλεκτρολόγους” στην Πρέβεζα(photos)

  Δελτίο Τύπου του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Π.Ε .Πρέβεζας

Σήμερα 11-3-2016  και ώρα  9,30 π.μ. , σε οικοδομή στην περιοχή Φαναρίου Πρέβεζας , μετά απο καταγγελία και τη συνδρομή του  Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Πρέβεζας, καταγράφτηκαν απο την αστυνομικούς τους τοπικού τμήματος Καναλλακίου δύο άτομα να εκτελούν ηλεκτρολογικές εργασίες χωρίς την κατοχή νόμιμης άδειας ηλεκτρολόγου .

Το ένα άτομο, ο Ν.Ι. δήλωσε και επέδειξε στο αστυνομικό όργανο την άδεια που κατέχει ως τεχνίτης ηλεκτρολόγος , ο νόμος  όμως δεν του δίνει το δικαίωμα να εκτελεί ηλεκτρολογικές εργασίες, χωρίς επίβλεψη και δεν ήταν παρόν ο επιβλέπων μηχανικός .

Το έτερο άτομο ,ο Ν.Χ. δεν κατείχε καμία άδεια και συνεπώς δεν είχε δικαίωμα και αυτός να εκτελεί ηλεκτρολογικές εργασίες.Το συμβάν καταγράφηκε απο την Αστυνομία και θα ακολουθήσει την νόμιμη όδο.

Επιπροσθέτως , διαπιστώθηκε απο τον Πρόεδρο Σταύρου Κων/νο, η αποξήλωση της διάταξης των μετρητών του ΔΕΔΔΗΕ, γεγονός άκρως επικίνδυνο, όχι μόνο για τους εργαζόμενους στην οικοδομή , αλλά και για όποιον διέρχονταν στο σημείο .Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προσήλθε στο χώρο άμεσα και διέκοψε την παροχή του ρεύματος , αποξηλώνοντας τους μετρητές, λόγω της πολύ μεγάλης επικινδυνότητας  για πρόκληση ατυχήματος .

Ο Σύνδεσμος μας  θα πράξει τα δέοντα  , μέσω της νομίμου οδού  για να περιορίσει ,αν όχι εξαλείψει αυτή τη σύγχρονη μάστιγα τους λαθρεγκαταστάτες .

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ

Υψηλά και σήμερα τα κρούσματα στην Ήπειρο – Αισθητά λιγότερα στην Πρέβεζα

24/02/2021, 6:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανθρωποι της τέχνης και των γραμμάτων υποστηρίζουν την Λίνα Μενδώνη

24/02/2021, 5:01 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η «Ανυπότακτη Κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας» για τη δακοκτονία

24/02/2021, 4:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Εξόχως πολιτικό και κοινωνικό το θέμα Λιγνάδη

24/02/2021, 4:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Εργασίες συντήρησης αύριο στον κεντρικό αγωγό – Διακοπή νερού σε αρκετά σημεία της ευρύτερης περιοχής Πρέβεζας και Φιλιππιάδας

24/02/2021, 4:47 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μαθητική κινητοποίηση αύριο στην Πρέβεζα

24/02/2021, 4:42 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites