Ευρεία σύσκεψη εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας-Αποφάσισαν μεγάλο συλλαλητήριο στην 6 ΥΠΕ

 Ευρεία σύσκεψη η οποία κράτησε σχεδόν 4 ώρες πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Έπειτα από πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας κλήθηκαν στην πόλη της Πρέβεζας και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο, τα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων Εργαζομένων των Νοσοκομείων της Βορειοδυτικής Ελλάδος.
Για περίπου 4 ώρες οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με το αβέβαιο μέλλον της δημόσιας υγείας, αλλά και για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα για να ανατρέψουν αυτή την πολιτική, που οδηγεί τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας σε λουκέτο.
Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας κ. Στρατής Βουγέλης στην εκπομπή Αριστερά του Αμβρακικού  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο ΣΤΑΘΜΟΣ της Πρέβεζας με τον Νίκο Λιβιεράτο και την Ανδριάνα Σολδάτου, όπως διαφαίνεται από τις προθέσεις του Υπουργείου Υγείας αρκετά Νοσοκομεία θα οδηγηθούν σε συγχώνευση και ανάμεσα σε αυτά είναι και το Νοσοκομείο της Πρέβεζας, το οποίο όλα δείχνουν πως θα συγχωνευθεί με το Νοσοκομείο της Λευκάδας. Σύμφωνα με τον κ. Βουγέλη αυτό το ενδεχόμενο θα πρέπει να αφυπνίσει την τοπική κοινωνία η οποία θα πρέπει να αντιδράσει και να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων σε αυτό τον αγώνα για την επιβίωση του Νοσοκομείου της Πρέβεζας. Από την πλευρά του ο Σύλλογος Εργαζομένων έχει ξεκινήσει έναν αγώνα ενημέρωσης σε όλο τον Νομό Πρέβεζας, σπίτι – σπίτι, χωριό-χωριό και όπως αποφασίστηκε και στην χθεσινή σύσκεψη το προσεχές διάστημα οργανώνεται δυναμικό συλλαλητήριο στην διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας με την συμμετοχή και των εργαζομένων του Νοσοκομείου της Πρέβεζας 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites