Τετάρτη, 23/09/2020

Από την Πρέβεζα στην Λεωφόρο, αγκαλιά με τον Δημήτρη Σαραβάκο!!!

Όπως μας είχε ανακοινώσει και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο ΣΤΑΘΜΟΣ της Πρέβεζας (www.stathmosprevezas.gr) και την εκπομπή «ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση» με τον Σπύρο Πλέουρα, ο συμπολίτης μας κ. Γιώργος Πεταλάς, 11 παιδιά, 11 λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία ποδοσφαίρου «Αθλόπολις» του Άγγελου Μπέκα, βρέθηκαν το Σάββατο 19 Μαρτίου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Συγκεκριμένα τα παιδιά από την Πρέβεζα, συνόδεψαν τους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο (ή συνοδεύτηκαν) τόσο τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού όσο και του Ηρακλή, πριν ξεκινήσει ο ποδοσφαιρικός αγώνας, ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, οι εκπρόσωποι και συνοδοί των παιδιών από την Πρέβεζα, μαζί με τους γονείς τους, είχαν συνάντηση με δόξες του Ποδοσφαίρου και του Παναθηναϊκού, όπως οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού  Τάκης Οικονομόπουλος  (Πουλί) και Δημήτρης Σαραβάκος.

Ξεναγήθηκαν στους χώρους της Λεωφόρου και έμαθαν αρκετά πράγματα για την ιστορία του Παναθηναϊκού. Είναι σίγουρο ότι οι μικροί ποδοσφαιριστές της Πρέβεζας, ήρθαν σε επαφή με την όμορφη πλευρά του ποδοσφαίρου!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ