Αντιπροσωπεία του Δήμου Πρέβεζας επισκέφθηκε το κέντρο φιλοξενίας στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη στην Φιλιππιάδα

Χθες Κυριακή 27/3/2016 αντιπροσωπεία του Δήμου Πρέβεζας από το Εθελοντικό δίκτυο του Δήμου Πρέβεζας, το Τμήμα Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής και την Εθελοντική Ομάδα Νέας Σαμψούντας επισκέφθηκε το κέντρο φιλοξενία στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη στην Φιλιππιάδα και παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες των προσφύγων. Η συλλογή των ειδών είχε αρχίσει από τις 15/3 από στο τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Πρέβεζας και από την Εθελοντική ομάδας της Νέας Σαμψούντας. Η αποστολή έγινε δεκτή από τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Ζηρού κ. Γκάρτζιο Χρήστο, και συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και θέματα στενότερης συνεργασίας των δύο γειτονικών δήμων σε θέματα εθελοντισμού και δράσεων αναφορικά με την στήριξη των προσφύγων σε επίπεδο δήμων.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους πολίτες της Πρέβεζας για την πραγματικά τεράστια ανταπόκριση και ευαισθησία την οποία επιδεικνύουν και ευελπιστούμε σύντομα να οργανώσουμε και την επόμενη αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης. Επίσης ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στην δράση της Εθελοντικής Ομάδας της Νέας Σαμψούντας η οποία πέραν των πάρα πολλών ειδών τα οποία συγκέντρωσε και παρέδωσε θα παράσχει και ομάδες εθελοντών για τις καθημερινές ανάγκες του κέντρου φιλοξενίας.
Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται στο τμήμα κοινωνικής πολιτικής & πρόνοιας στον χώρο της πρώην Λαϊκής Αγοράς.

Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites