Με πολύ κέφι και χορό το αποκριάτικο πάρτι που διοργάνωσε το γυναικείο καρναβάλι Πρέβεζας

 Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πάρτι που έστησαν οι γυναίκες του καρναβαλιού της Πρέβεζας, το βράδυ της Παρασκευής στο μπαρ «ΝO NAME» για να υποδεχθούν την Αποκριά. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν παλιά και νέα μέλη του γυναικείου καρναβαλιού, που αντάλλαξαν ευχές για καλή Αποκριά και διασκέδασαν σε αποκριάτικους & latin ρυθμούς. Ο χορός το κέφι και η καλή διάθεση που επικράτησε καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς απέδειξαν ότι το γυναικείο καρναβάλι έχει «παρελθόν-παρόν – και μέλλον…».Η ιστορία του οποίου να θυμίσουμε ξεκίνησε πριν από 60 χρόνια περίπου από μια μικρή παρέα γυναικών στην συνέχεια έγινε θεσμός για την πόλη της Πρέβεζας και βρήκε μιμητές και άλλες πόλεις της χώρας και που θα πρέπει συνεχίσει να στηρίζεται από όλους, όπως και όλες οι άλλες εκδηλώσεις αποκριάτικες ή μη, που γίνονται στην πόλη μας και την κάνουν σημείο αναφοράς πανελλαδικά. Οι γυναίκες του καρναβαλιού Πρέβεζας 2016 απευθύνουν κάλεσμα σε όλες τις γυναίκες της πόλης να συμμετέχουν με την παρέα τους ή με κάποιο γκρουπ στην παρέλαση, ώστε να είναι οι συνεχιστές αυτής της παράδοσης. Την ίδια στιγμή οι γυναίκες συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους για την αποκριάτικη παρέλαση που θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαρτίου, ενώ για πρώτη φορά φέτος μετά από πολλά χρόνια η παρέλαση των γυναικών αρχικά θα περάσει μέσα από την κεντρική αγορά της Πρέβεζας για να καταλήξει στην συνέχεια στην παραλία, στην οδό Ελ. Βενιζέλου.

Η ιστορία του οποίου να θυμίσουμε ξεκίνησε πριν από 60 χρόνια περίπου από μια μικρή παρέα γυναικών στην συνέχεια έγινε θεσμός για την πόλη της Πρέβεζας και βρήκε μιμητές και άλλες πόλεις της χώρας και που θα πρέπει συνεχίσει να στηρίζεται από όλους, όπως και όλες οι άλλες εκδηλώσεις αποκριάτικες ή μη, που γίνονται στην πόλη μας και την κάνουν σημείο αναφοράς πανελλαδικά. Οι γυναίκες του καρναβαλιού Πρέβεζας 2016 απευθύνουν κάλεσμα σε όλες τις γυναίκες της πόλης να συμμετέχουν με την παρέα τους ή με κάποιο γκρουπ στην παρέλαση, ώστε να είναι οι συνεχιστές αυτής της παράδοσης. Την ίδια στιγμή οι γυναίκες συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους για την αποκριάτικη παρέλαση που θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαρτίου, ενώ για πρώτη φορά φέτος μετά από πολλά χρόνια η παρέλαση των γυναικών αρχικά θα περάσει μέσα από την κεντρική αγορά της Πρέβεζας για να καταλήξει στην συνέχεια στην παραλία, στην οδό Ελ. Βενιζέλου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σήμερα η Δορυφορική μετάδοση της Όπερας “Τραβιάτα” στην Όαση

05/11/2022, 10:42 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Έναρξη δορυφορικών μεταδόσεων από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου 

18/10/2022, 1:00 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις “Νύχτες Ποίησης” στον Κήπο του Λαού ο Θωμάς Ιωάννου

06/09/2022, 9:52 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“ Αγιαντζίκ-Αρχάγγελος δυο πατρίδες” στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου

05/08/2022, 11:00 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση ζωγραφικής “Αιολική Γη ” του Στέλιου Καγιαδάκη στην Δημοτική Πινακοθήκη Γιάννης Μόραλης

18/07/2022, 5:58 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Γλυπτική «ΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ» – Μια συνέντευξη του Πρεβεζάνου γλύπτη

23/02/2022, 6:12 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης παρουσιάστηκε η παράσταση «Τρωάδες» από την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ

29/08/2021, 11:08 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“Μαργιόλα- Τέσσερις Γενιές” στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

05/08/2021, 7:52 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites