Κυριακή, 08/12/2019

Λαμπερή βραδιά η κοπή Πίτας της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

Με την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων και με λαμπερές παρουσίες να πλαισιώνουν την βραδιά, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Στην κατάθεση αίθουσα του Ξενοδοχείου Margarona Royal συγκεντρώθηκε η διοικητική  αφρόκρεμα του τοπικού ποδοσφαίρου μερίδα της οποίας τιμήθηκε για την προσφορά της.

 Παρόν στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γιώργος Γκιρτζικης, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Παίδων κ.Γεωργόπουλος Βασίλειος, ο Βουλευτής Λευκάδος και αντιπρόεδρος της ΕΠΣ κ. Θανάσης Καββαδας, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου για θέματα Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Περικλής Βασιλάκης και άλλοι εκπρόσωποι φορέων.

 Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος μάλιστα πρόσφερε στον Πρόεδρο της ΕΠΟ μία εικόνα του πολιούχου της Πρέβεζας Αγίου Χαραλάμπους και ευχαρίστησε τόσο της ΕΠΣ όσο και όλους τους φορείς για τον Φιλανθρωπικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων, μέσα από τον οποίο βοηθήθηκαν αρκετοί άνθρωποι που είχαν ανάγκη,

 Με την σειρά του ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους ζήτησε από το κράτος και την ΕΠΟ να βοηθήσουν το τοπικό ποδόσφαιρο και τις ενώσεις οι οποίες όλα αυτά τα χρόνια επιβιώνουν δύσκολα και χωρίς να λάβουν ούτε ένα ευρώ ως βοήθεια.

 Ο κ. Γκριτσίκης παίρνοντας με την σειρά του τον λόγο, είπε πως όσο είναι στην προεδρεία της ΕΠΟ κάνει πράξη της υπόσχεση του να είναι κοντά στις ενώσεις, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και σαφείς αναφορά στις εκλογές της ΕΠΟ και να καταγγείλει την προσπάθεια ορισμένων κύκλων να παρέμβουν σε αυτές.

 Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης ο κ. Θανάσης Καββαδάς, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαίλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Διαιτητών Πρέβεζας κ. Γιώργος Φραγκούλης,ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Περικλής Βασιλάκης,ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος κ. Σπύρος Κόκκαλης,ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα κ.Ηλίας Κατσιμπόκης κ.α.

 Στην συνέχεια η ΕΠΣ τίμησε ανθρώπους που έχουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ