Κώστας Μπάρκας: «Ο ελληνικός λαός δείχνει την αλληλεγγύη του στους πρόσφυγες κάθε μέρα».

«Ο ελληνικός λαός δείχνει την αλληλεγγύη του στους πρόσφυγες κάθε μέρα» δήλωσε ο  βουλευτής Ν. Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, μιλώντας τη Δευτέρα, 29/2, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ  «Πρώτη Γραμμή». Ο βουλευτής διευκρίνισε ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αναδεικνύουν το ανθρώπινο πρόσωπο και τις καταστατικές αξίες της Ευρώπης, δίνοντας από το υστέρημά τους, προκειμένου να βοηθήσουν κατατρεγμένους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Ο Κώστας Μπάρκας έκανε λόγο για τη συστηματική προσπάθεια της κυβέρνησης , ώστε να επιλύσει το Προσφυγικό, επισημαίνοντας « Η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται,  πλήρως, τις διαστάσεις του θέματος, έχει δράσει ορθολογικά και κινείται σε προοδευτική κατεύθυνση, διεκδικώντας τη τήρηση των κοινών αποφάσεων με τους εταίρους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
Αναφερόμενος στις μονομερείς πρωτοβουλίες κρατών, που υποσκάπτουν τα θεμέλια και τη διαδικασία της ευρωπαϊκής ενοποίησης με το «κλείσιμο» των συνόρων τους, υπογράμμισε «Δε μπορούμε να έχουμε μια Ευρωπαϊκή Ένωση α λα καρτ. Εμείς παλεύουμε για να έχουμε μια Ευρώπη αλληλεγγύης, κοινωνικής δικαιοσύνης και ίσων ευκαιριών».


Τέλος,  σε ό,τι αφορά τη τροπολογία που ψήφισε η Ολομέλεια της Βουλής, προκειμένου να   ρυθμίσει το άναρχο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, ο Κώστας Μπάρκας τόνισε «Η Αριστερά, διαθέτοντας νωπή λαϊκή εντολή, βάζει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, όπου για εικοσιπέντε χρόνια υπήρχε αδιαφάνεια και αλληλεξάρτηση οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων. Εμείς βάζουμε κανόνες, βάζουμε «χέρι» στους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες και από εδώ και πέρα, όσοι έχουν τηλεοπτικές άδειες, θα πληρώνουν φόρους».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites