Κυριακή, 08/12/2019

Απάντηση του Γιάννη Βασιλειάδη σε δημοσιεύματα για την παρουσίαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου!

Απορία προκάλεσαν διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με την την επιλογή του Διονύση Ζάχου ως παρουσιαστή της Μεγάλης με Άρματα παρέλασης του Καρναβαλικού Κομιτάτου. Παρόλο που δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Βασιλειάδης δεν θα παρουσιάσει την παρέλαση, αφού και πριν 2 χρόνια την είχε παρουσιάσει ο Ραδιοφωνικός Παραγωγός Παναγιώτης Κουνιάκης, κάποιοι είπαν να δημιουργήσουν θέμα χωρίς να υπάρχει ….
Έτσι λοιπόν ο Γιάννης Βασιλειάδης με μια λιτή επιστολή απαντά στους αυτόκλητους υπερασπιστές και κάνει τον δικό του απολογισμό για την θέση του παρουσιαστή του Καρναβαλικού Κομιτάτου.
Διαβάστε την επιστολή:
Διάβασα σήμερα σε ηλεκτρονικά μέσα της Πρέβεζας  άρθρα που αναφέρονταν στην παρέλαση αρμάτων του Καρναβαλικού Κομιτάτου, η οποία ήδη βρίσκεται στην τελική της προετοιμασία.
Μάλιστα σε όλα δελτίο τύπου αναφέρονταν το όνομα του παρουσιαστή που για φέτος θα είναι ο γνωστός καλλιτέχνης – μίμος Διονύσης Ζάχος.
Πολλά συγχαρητήρια στο διοικητικό συμβούλιο του Καρναβαλικού Κομιτάτου για την επιλογή τους και εύχομαι ολόψυχα να είναι το καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά.
Όσον αφορά εμένα προσωπικά μετά από 9 χρόνια παρουσίασης  (τα τελευταία 6 χρόνια ζω μόνιμα στον Βόλο), φέτος δεν θα είμαι στην θέση του παρουσιαστή και αυτό όχι από προσωπική επιλογή (προς θεού δεν κάνω παράπονα).
Ξεκίνησα να παρουσιάζω το Καρναβαλικό Κομιτάτο από την πρώτη χρονιά τότε που μια παρέα φίλων με ένα αγροτικό όχημα και πρόχειρες στολές έκαναν ένα πέρασμα από την παραλία της Πρέβεζας.
Κάθε χρόνο αυτή η παρέα ολοένα και μεγάλωνε για να φτάσει σήμερα το Καρναβαλικό Κομιτάτο να είναι το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ήπειρο και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα.
Δεν με στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν θα το παρουσιάσω φέτος, άλλωστε όλοι κάποτε κρινόμαστε για αυτά που έχουμε κάνει, έτσι και εγώ.
Σε αυτά τα 9 χρόνια έζησα ανεπανάληπτες στιγμές χαράς, γνώρισα ανθρώπους από πολλές περιοχές της Ελλάδας και διασκέδασα μέσα από την καρδιά μου.
Πόσες φορές βράχνιασα στην προσπάθειά μου να κάνω την παρουσιάσει και αυτό γιατί ο κόσμος φώναζε τόσο δυνατά που σκέπαζε την φωνή μου.
Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και το μόνο που κρατώ είναι το γέλιο που έδωσα έστω και έτσι σε όσους βρέθηκαν όλα αυτά τα χρόνια κοντά μας.
Εγώ ποτέ δεν συνεργάστηκα με το Κομιτάτο, αλλά πρόσφερα αφιλοκερδώς και πάντα μέσα από την καρδιά μου ότι μπορούσα για να φτάσει σήμερα στην μορφή που είναι.
Το παραπάνω το λέω γιατί κάθε χρόνο ακούγονταν ότι λάμβανα χρήματα, προκειμένου να το παρουσιάσω. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους βρίσκονται στο συμβούλιο, μα πιο πολύ σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό.
Τέλος ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους εκείνους που για 9 χρόνια με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και με πρότειναν για την θέση του παρουσιαστή.
Καλές αποκριές και καλή αντάμωση σε όλους…


Με εκτίμηση

Γιάννης Βασιλειάδης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ