Τρίτη, 10/12/2019

Ένωμενη μια γροθιά η Κοινωνία-Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η απεργία στην Πρέβεζα!

Μαζικό, δυνατό και αντιμνημονιακό ήταν το συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε σήμερα 4 Φλεβάρη στην Πρέβεζα, στα πλαίσια της 24ωρης Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ με αφορμή τον νόμοσχέδιο που προσπαθεί να φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το νέο ασφαλιστικό κα ιφορολογικό.

 Είναι η δυναμικότερη κινητοποίηση όλων επαγγελματικών κλάδων και των εργαζομένων από τότε που η Ελλάδα διοικείται από την Τρόϊκα , αφού για πρώτη φορά περίπου 4.000 πολίτες αν  προσθέσουμε και τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ ενώθηκαν σαν μια γροθιά και διεκδίκησαν το δίκιο τους.

Αγρότες με τα τρακτέρ τους, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, καταστηματάρχες, αλιείς με τα καϊκια τους και σύσσωμοι οι επαγγελματίες έδωσαν βροντερό παρόν στο σημερινό απεργιακό συλλαλητήριο.

Η Πορεία ξεκίνησε για τους αγρότες στον Φόρο όπου συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί γύρω στις 11:00 και ξεκίνησαν διασχύζοντας την Λεωφόρο Ειρήνης. Στο ύψος του παλαιού ΚΤΕΛ τους περίμεναν οι δυνάμεις τους εργατικου κέντρου της Πρέβεζας και όλοι μαζί ενωμένοι συνέχισαν την πορεία τους μέχρι τον ΟΤΕ όπου είχαν την δική τους συγκέντρωση οι εκπαιδετικοί, το επιμελητήριο Πρέβεζας και ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντως και συναφών επαγγελμάτων.

Η Πορεία κατέληξε στην Παραλία της Πρέβεζας μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο όπου οι Αλιείες της περιοχής έκαναν την δική τους επανασταστική Βαρκαρόλα.
Περίπου 15 καϊκια με αναμένα καπνογόνα έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην σημερινή απεργιακή κινητοποίηση.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ